Τρέιλερ «Black is King»: Η Μπιγιονσέ παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή του «Βασιλιά των Λιονταριών» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:31
20/7

Τρέιλερ «Black is King»: Η Μπιγιονσέ παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή του «Βασιλιά των Λιονταριών»

Αντλώντας έμπνευση από τη συμμετοχή της στην πρόσφατη ταινία του Τζον Φαβρό, η Μπιγιονσέ διατηρεί τον πυρήνα και τις ιδέες της ιστορίας της, δημιουργώντας ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα για λογαριασμό του Disney+. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Πριν τέσσερα χρόνια, η Μπιγιονσέ παρουσίασε μια κινηματογραφική εκδοχή του «Lemonade», βασισμένη σε δουλειές αρκετών σκηνοθετών που συνεργάζονται μαζί της σε video clips, δείχνοντας έτσι το ενδιαφέρον της προς νέες καλλιτεχνικές κατευθύνσεις που ξεπερνούσαν τη δημιουργία μουσικών album μόνο. Τώρα, παρουσιάζει κάτι νέο, βασισμένο στο album «The Lion King: The Gift» που κυκλοφόρησε πέρυσι σε δική της παραγωγή, σχετιζόμενο με την εμπλοκή της στο «Lion King» του Τζον Φαβρό. 

Αυτό που προέκυψε είναι το «Black is King», το οποίο παρουσιάζεται στο τρέιλερ ως «μια ταινία της Μπιγιονσέ» με την ίδια να έχει τα credit παραγωγής, σεναρίου και σκηνοθεσίας και «επανατοποθετεί τα μαθήματα που δίδαξε ο "Βασιλιάς των Λιονταριών" προς όλους τους νεαρούς βασιλιάδες και βασίλισσες αυτού του κόσμου που ψάχνουν για το στέμμα τους». Το φιλμ γυρίστηκε για λογαριασμό του Disney+ το οποίο και θα το ανεβάσει στην πλατφόρμα στις 31 Ιουλίου. 

Ακολουθεί τρέιλερ και μουσική: