Τρέιλερ «Ava»: Η Τζέσικα Τσαστέιν δέρνει όλο τον κόσμο (και τον Κόλιν Φάρελ) - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
14:54
30/6

Τρέιλερ «Ava»: Η Τζέσικα Τσαστέιν δέρνει όλο τον κόσμο (και τον Κόλιν Φάρελ)

H γνωστή ηθοποιός δοκιμάζεται σε ρόλο πληρωμένης δολοφόνου σε μια ταινία φτιαγμένη στο πρότυπο του «Atomic Blonde».

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

H Τζέσικα Τσαστέιν ήθελε εδώ και καιρό έναν action ρόλο, στο πρότυπο αυτού της Σαρλίζ Θέρον στο «Atomic Blonde», και τον βρήκε στο πρόσωπο της «Ava». Το project είχε πρωτακουστεί το 2018 (με τον τότε τίτλο «Eve» να αλλάζει τελικά) και η ιδέα ήταν η Τσαστέιν να υποδυθεί μια πληρωμένη δολοφόνο που δουλεύει για τις ανάγκες ενός μυστικού οργανισμού και προσπαθεί να σώσει το τομάρι της μετά από μια αποστολή στην οποία πήγαν όλα στραβα. 

Το σενάριο δεν διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας όμως η ταινία μπορεί να σταθεί από το διαμέτρημα των πρωταγωνιστών της. Πέρα από την Τσαστέιν που έχει τον κεντρικό ρόλο, παίζουν επίσης οι Κόλιν Φάρελ, Τζον Μάλκοβιτς (που κυρίως ψαρεύει όπως φαίνεται στις σκηνές του τρέιλερ) και Τζίνα Ντέιβις. Η σκηνοθεσία είναι του Τέιτ Τέιλορ («The Help») ενώ η ταινία οδεύει πιθανότατα για απευθείας VOD διανομή στους επόμενους μήνες, εκτός αν αλλάξει εντελώς η κατάσταση με τους κινηματογράφους και υπάρξει ζήτηση. 

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, όπου η Τσαστέιν επιδεικνύει τις ικανότητές της ως action star, πλακώνοντας στο ξύλο μεταξύ άλλων και τον Κόλιν Φάρελ.