O Αλ Πατσίνο κυνηγά ναζί στο τελικό τρέιλερ της τηλεοπτικής σειράς «Hunters» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:27
29/1

O Αλ Πατσίνο κυνηγά ναζί στο τελικό τρέιλερ της τηλεοπτικής σειράς «Hunters»

Ο Αλ Πατσίνο λέει «ναι» για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά και συνεργάζεται με τον Τζόρνταν Πιλ.

Από τον Πάνο Γκένα

Το 2019 αποτέλεσε το μεγάλο comeback του Αλ Πατσίνο. Μετά το «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο και τον επικό «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε, ο μεγάλος ηθοποιός είπε το «ναι» στην τηλεοπτική σειρά «Hunters» του βραβευμένου με Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου Τζόρνταν Πιλ («Τρέξε!»).

Θα είναι η πρώτη φορά που ο Πατσίνο συμμετέχει στην παραγωγή μιας σειράς, αφού οι προηγούμενες εμφανίσεις του στη μικρή οθόνη αφορούσαν τηλεταινιές όπως τα «Άγγελοι στην Αμερική» του Μάικ Νίκολς, «Phil Spector» του Ντέιβιντ Μάμετ και «Πατέρνο» του Μπάρι Λέβινσον. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πατσίνο είχε κερδίσει Έμι ερμηνείας για τα δυο τελευταία.

Η τηλεοπτική σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια με βασική πλοκή το κυνήγι των ναζί στη Νέα Υόρκη μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Με στόχο να αποτρέψουν τη δημιουργία ενός Τέταρτου Ράιχ στην Αμερική του 1977, οι Ηunters έχουν αποστολή να φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης τους ναζί αξιωματικούς που ζουν κρυμμένοι στην Αμερική ώστε να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους. Ο Πατσίνο θα υποδυθεί τον μέντορα της ομάδας, της οποίας ηγείται ο Λόγκαν Λέρμαν («Νώε», «Τα Πλεονεκτήματα του να Είσαι στο Περιθώριο»).

Ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία, το πρωτότυπο σενάριο της σειράς που θα μπορούσε κάλλιστα να είχε την υπογραφή του Ταραντίνο και εμπνέεται από πραγματικά γεγονότα, έχει δεδομένη την καλλιτεχνική επιμέλεια του Τζόρνταν Πιλ, ενός δημιουργού που αρέσκεται στις κοινωνικές αλληγορίες, και με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο και το ενδιαφέρον του κοινού. Ας ξεκινήσει το «κυνήγι» λοιπόν.

To Amazon Prime έχει στηρίξει ως τώρα αρκετά τη σειρά με διάφορα τρέιλερ, τελευταίο εκ των οποίων είναι αυτόο που ανέβασε online χθες και θα προβάλλει τηλεοπτικά την Κυριακή στις (πανάκριβες) διαφημίσεις που παίζονται στο διάλειμμα του Super Bowl. To «Hunters» θα ξεκινήσει να προβάλλεται 21 Φεβρουαρίου.