25ες Νύχτες Πρεμιέρας: Αναλυτικές πληροφορίες για Κάρτες Διαρκείας, Εισιτήρια, Κάρτες ΑμεΑ και Προσκλήσεις Ανέργων - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:25
9/9

25ες Νύχτες Πρεμιέρας: Αναλυτικές πληροφορίες για Κάρτες Διαρκείας, Εισιτήρια, Κάρτες ΑμεΑ και Προσκλήσεις Ανέργων

Από τις 18 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2019, η Αθήνα υποδέχεται τη μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή, στις αίθουσες: ΔΑΝΑΟΣ (1 & 2), ΙΝΤΕΑΛ (CINE IDEAL), Odeon Opera (1 & 2), ΑΣΤΟΡ, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών & Παλλάς. 

Οι Νύχτες Πρεμιέρας βρίσκονται σταθερά στο πλευρό των πιστών και εν δυνάμει θεατών τους ακούγοντας τις επιθυμίες τους, μελετώντας τις προτιμήσεις τους και συμβαδίζοντας με τα μεγάλα Φεστιβάλ του κόσμου.  

Για τέταρτη χρονιά συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας με το Viva.gr και παρέχουμε τη δυνατότητα στο κοινό να προμηθεύεται τα εισιτήριά του για τις προβολές του Φεστιβάλ, ηλεκτρονικά απ’ όπου κι αν βρίσκεται αλλά και από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων σε όλη την πόλη.  

Από 2 Σεπτεμβρίου 2019 εξασφαλίστε την κάρτα διαρκείας σας μόνο από το Viva.gr και από 11 Σεπτεμβρίου στις 15:00 θα έχετε την ευκαιρία να εξαργυρώσετε τα εισιτήριά σας για όποια από τις ταινίες του Φεστιβάλ επιθυμείτε.   

Μείνετε συντονισμένες/οι για όλα τα νέα της 25ης διοργάνωσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας και την ανακοίνωση του πλήρους προγράμματος στη Συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου 2019, στον Πολυχώρο του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την έκδοση καρτών και εισιτηρίων του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, καθώς και τι ισχύει για τους δικαιούχους καρτών, προσκλήσεων και διαπιστεύσεων.

Οι Νύχτες Πρεμιέρας βρίσκονται σταθερά στο πλευρό των πιστών και εν δυνάμει θεατών τους ακούγοντας τις επιθυμίες τους, μελετώντας τις προτιμήσεις τους και συμβαδίζοντας με τα μεγάλα Φεστιβάλ του κόσμου.

Για τέταρτη χρονιά συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας με το Viva.gr και παρέχουμε τη δυνατότητα στο κοινό να προμηθεύεται τα εισιτήριά του για τις προβολές του Φεστιβάλ, ηλεκτρονικά απ’ όπου κι αν βρίσκεται αλλά και από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων σε όλη την πόλη.

Γραφείου Τύπου Φεστιβάλ • Ημιώροφος,

Μητροπολιτικό Κολλέγιο (Ακαδημίας 42, Αθήνα)

Ωράριο λειτουργίας:
Τετάρτη, 11/9: 15.00-18.00
Πέμπτη 12/9 - Σάββατο 28/9:11.00 - 18.00
(ΔΕΝ λειτουργεί τις Κυριακές 22/9 & 29/9

Αναλυτικά:

1. Κάρτες Διαρκείας

α. Είδη Καρτών •

Για τους θεατές διατίθενται κάρτες διαρκείας των 5, 10 και 20 προβολών αξίας 25€, 45€ και 70€ αντίστοιχα.

*BONUS για τις 20άρες Κάρτες Διαρκείας (70 €):

Οι κάτοχοι της κάρτας διαρκείας των 20 προβολών εξασφαλίζουν μία ατομική πρόσκληση για την τελετή έναρξης του Φεστιβάλ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, στο Παλλάς, στις 20:00 (ώρα προσέλευσης 19:00) με προβολή της βραβευμένης με Χρυσό Φοίνικα ταινίας, «Παράσιτα» / «Parasite», καθώς μία διπλή πρόσκληση στην προ-φεστιβαλική πρεμιέρα της ταινίας «Καρδερίνα» / «The Goldfinch», με πρωταγωνιστές τον ανερχόμενο Άνσελ Έλγκορτ του «Baby Driver» και την οσκαρική Νικόλ Κίντμαν, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, στο Ιντεάλ, στις 21:45. Όλοι οι κάτοχοι καρτών 20 προβολών θα λάβουν τις αντίστοιχες προσκλήσεις στη διεύθυνση e-mail που έχουν δώσει κατά την αγορά της κάρτας διαρκείας τους.

β. Προπώληση

- από Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:00.   

Διαδικτυακά, στο viva.gr  και στο Δίκτυο Καταστημάτων Viva (με κάρτα και μετρητά) Δείτε εδώ το δίκτυο καταστημάτων

- από Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, ώρα 11:00 (έως 18:00)

Στο Γραφείο Τύπου και Υποδοχής του Φεστιβάλ, στον ημιώροφο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου (Ακαδημίας 42, Αθήνα) μόνο με χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

γ. Πώληση

- από την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 15.00 μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων καρτών

διαδικτυακά, στο viva.gr

- στο Δίκτυο Καταστημάτων Viva (με κάρτα και μετρητά) Δείτε σημεία Viva εδώ.

- στο Γραφείο Τύπου και Υποδοχής του Φεστιβάλ, στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο (ημιώροφος, Ακαδημίας 42)  μόνο με χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (οι ώρες λειτουργίας του Γραφείου είναι 12.09 - 28.09, 11.00 - 18.00 εκτός από την Πέμπτη 12/9 όπου η λειτουργία του ξεκινά στις 15:00 και την Κυριακή 22/9 και 29/9 που το γραφείο υποδοχής δεν λειτουργεί).

- από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου (εκτός από τα παραπάνω σημεία και τρόπους πληρωμής) κάρτες πωλούνται ΚΑΙ στις συνεργαζόμενες Αίθουσες του Φεστιβάλ, με μετρητά και χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας με την επισήμανση να φαίνεται στον teller από ποιον κινηματογράφο έχει πουληθεί η κάθε κάρτα:

Δαναός 1 & 2 (Κηφισίας και Πανόρμου)
Ωράριο: tbc

Όπερα 1 & 2 (Ακαδημίας 57)
Ωράριο:  tbc 

Ιντεάλ (Πανεπιστημίου 46)
Ωράριο:  tbc 

ΑΣΤΟΡ (Σταδίου 28 (είσοδος εντός στοάς Κοραή)
Ωράριο:  tbc 

* Με την χρήση μοναδικού κωδικού, ο κάτοχος της κάρτας μπορεί να εκδίδει τα εισιτήρια για τις προβολές της επιλογής του τόσο ηλεκτρονικά, μέσω του viva.gr όσο και σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης, για όποια προβολή επιθυμεί ανεξάρτητα από μέρα και ώρα προβολής. (Εξαίρεση αποτελούν οι προβολές / τελετές έναρξης και λήξης)

**Σε όσους αγοράσουν κάρτα διαρκείας δίνεται η δυνατότητα με την επίδειξη της απόδειξης συναλλαγής (κωδικού) να τυπωθεί πλαστική κάρτα του Φεστιβάλ με το όνομά τους, μόνο από το Γραφείο Τύπου και Υποδοχής του Φεστιβάλ στον ημιώροφο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου (Ακαδημίας 42), τις ώρες λειτουργίας του.

*** Οι κάρτες διαρκείας μπορούν να εξαργυρώσουν όσα εισιτήρια επιθυμούν από την κάρτα τους στην ίδια προβολή.

δ. Κράτηση

Κρατήσεις καρτών διαρκείας για αγορά με μετρητά από φυσικό σημείο πώλησης μπορούν να γίνουν για 24 ώρες στο 11876 της viva.gr*

* Χρέωση κλήσης προς 11876: 0,96€/ λεπτό (Σταθερό), 1,09€/ λεπτό (Κινητό)

2. Έκδοση Εισιτηρίων

ΓΕΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 6 €
καθ' όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ και για όλες τις προβολές του

α. Ηλεκτρονική από Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου

Εύκολα, γρήγορα και απλά, από το σπίτι, το γραφείο ή έξω από τις αίθουσες οι θεατές των Νυχτών Πρεμιέρας μπορούν από την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου μετά τις 10:00 να εκδώσουν το εισιτήριό τους για τις προβολές της επιλογής τους. Οι θεατές μπορούν με την πιστωτική/χρεωστική τους κάρτα να αγοράσουν τα εισιτήριά τους,

- από την ιστοσελίδα viva.gr
- από την αντίστοιχη εφαρμογή (app) viva.gr, επιλέγοντας το θέαμα Νύχτες Πρεμιέρας και τις προβολές που επιθυμούν
.

Στη συνέχεια, μπορούν να τα εκτυπώσουν ή να κάνουν χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου από το κινητό τους.

β. Φυσικά Σημεία Πώλησης από Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου

- στο Γραφείο Τύπου και Υποδοχής του Φεστιβάλ, στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο (Ακαδημίας 42, ημιώροφος), μόνο με χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρταΣτο Γραφείο Τύπου και Υποδοχής του Φεστιβάλ μπορούν να εκδοθούν εισιτήρια για όλες τις προβολές.

Ωράριο λειτουργίας Γραφείου Τύπου

Τετάρτη, 11/9: 15.00-18.00
Πέμπτη 12/9 -Σάββατο 29/9 και ώρα 11.00-18.00 (εκτός Κυριακής 22/9 και Κυριακής 29/9)

- στις συνεργαζόμενες Aίθουσες του Φεστιβάλ, με μετρητά ή/ και χρέωση κάρτας

Προσοχή! Κάθε κινηματογράφος εκδίδει εισιτήρια μόνο για τις προβολές που πραγματοποιούνται στην αίθουσά του!

Ωράριο λειτουργίας κινηματογράφων: 

Δαναός 1 & 2 (Κηφισίας και Πανόρμου)
Ωράριο: tbc

Όπερα 1 & 2 (Ακαδημίας 57)
Ωράριο:  tbc 

Ιντεάλ (Πανεπιστημίου 46)
Ωράριο:  tbc 

ΑΣΤΟΡ (Σταδίου 28 (είσοδος εντός στοάς Κοραή)
Ωράριο:  tbc 

γ. Αλλαγή/Ακύρωση εισιτηρίου:

Σε περίπτωση που η αγορά του εισιτηρίου έχει γίνει από το διαδίκτυο καλείτε το 13855 (Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης VIVA) και ζητάτε την ακύρωση ή μεταβολή αυτού μέχρι και 1 ώρα πριν από την προβολή για την οποία έχει εκδοθεί το εισιτήριο.

- Σε περίπτωση που η αγορά του εισιτηρίου έχει γίνει με μετρητά από κάποιον κινηματογράφο το προς ακύρωση ή μεταβολή εισιτήριο πρέπει να ακυρωθεί από τον κινηματογράφο που αγοράστηκε και να επιστραφούν τα χρήματα στον θεατή μέχρι και 1 ώρα για την οποία έχει εκδοθεί το εισιτήριο. 

3. Kάρτες ΑμεΑ

Σε όλες τις προβολές του Φεστιβάλ η είσοδος των θεατών με αναπηρία είναι δωρεάν με την προμήθεια σχετικής κάρτας διαρκείας 5 προβολών (μέχρι εξάντλησης του διαθέσιμου αριθμού καρτών), ενώ και οι (σινεφίλ) σκύλοι οδηγοί τυφλών είναι καλοδεχούμενοι.

Στείλτε στο accreditations@aiff.gr στοιχεία επικοινωνίας (κινητό τηλέφωνο, e-mail) για την έκδοση της σχετικής κάρτας διαρκείας 5 προβολών.

Η παραλαβή της κάρτας θα γίνεται: Γραφείο Τύπου και Υποδοχής του Φεστιβάλ, Μητροπολιτικό Κολλέγιο (Ακαδημίας 42, ημιώροφος) από την Πέμπτη 12/9 μέχρι την Τετάρτη 25/09 και ώρες 11.00-18.00

με την επίδειξη ενός από τα παρακάτω:

- κάρτα πολιτισμού AμεΑ (Υπ. Πολιτισμού),

- κάρτα ελεύθερης μετακίνησης ΑμεΑ (ΟΑΣΑ),

- κάρτα ανεργίας ΑμεΑ (ΟΑΕΔ),

- κάρτα σωματείου κωφών/βαρήκοων ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό έγγραφο.

Η κάρτα διαρκείας ΑΜΕΑ είναι αυστηρά προσωπική και δίνει τη δυνατότητα στον/στην κάτοχο να προμηθευτεί ένα μηδενικό εισιτήριο ανά προβολή για οποιεσδήποτε 5 προβολές (εξαιρείται η Ταινία Έναρξης), καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα εισιτηρίων.

Η είσοδος στις προβολές θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη της κάρτας και του μηδενικού εισιτηρίου.

4. Διαπιστεύσεις

Όλες οι διαπιστεύσεις για την φετινή διοργάνωση, παραλαμβάνονται από το Γραφείο Τύπου του Φεστιβάλ που λειτουργεί στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο (Ακαδημίας 42, ημιώροφος).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι κάτοχοι των διαπιστεύσεων μπορούν να εκδίδουν το μηδενικό τους εισιτήριο ΜΟΝΟ την προηγούμενη ή την ίδια ημέρα της προβολής της επιλογής τους.

Επαγγελματικές/ Δημοσιογραφικές Διαπιστεύσεις: Κάρτα με μοναδικό κωδικό κατόχου που αντιστοιχεί σε 5 ή 10 προβολές του Φεστιβάλ (κατόπιν έκδοσης μηδενικού εισιτηρίου, όχι με ελεύθερη είσοδο).

Με την χρήση του μοναδικού κωδικού, ο/η κάτοχος της διαπίστευσης μπορεί να εκδίδει τα εισιτήρια για τις προβολές της επιλογής του/της τόσο ηλεκτρονικά, μέσω του viva.gr όσο και σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης (βλ. Σημείο 1).

Η κάθε διαπίστευση είναι αυστηρά προσωπική και δίνει τη δυνατότητα στον/στην κάτοχο να προμηθευτεί ένα μηδενικό εισιτήριο ανά προβολή για οποιεσδήποτε 5/10 προβολές (από αυτές που απαιτούν εισιτήριο), καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα εισιτηρίων.

*Δημοσιογραφικές Προβολές: οι δημοσιογραφικές προβολές του Φεστιβάλ, θα φέρουν την ένδειξη (Press Screening) στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

Οι διαπιστευμένοι/ες δημοσιογράφοι έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις δημοσιογραφικές προβολές, χωρίς να κάνουν χρήση των κωδικών τους, μόνο με την επίδειξη της κάρτας τους, εφόσον την ίδια ημέρα ή την προηγούμενη μέρα από την προβολή:

α. Έχουν παραλάβει το μηδενικό τους εισιτήριο από το Γραφείο Τύπου του Φεστιβάλ στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο (Ακαδημίας 42, ημιώροφος) από τις 11.00 πμ. έως τις 17.00 (εκτός Κυριακής), ή

β. Έχουν παραλάβει το μηδενικό εισιτήριο από τον κινηματογράφο προβολής της ταινίας έως και 15’ πριν την έναρξη αυτής, διαφορετικά χάνουν το δικαίωμα εισόδου.

Η είσοδος στις προβολές θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη της κάρτας και του μηδενικού εισιτηρίου.

* Οι προβολές που φέρουν την ένδειξη στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ (Press Screenings - δημοσιογραφικές προβολές) είναι ανοιχτές και για το κοινό του Φεστιβάλ, με εισιτήριο.

5. Προσκλήσεις για Ανέργους

Το Φεστιβάλ, πιστό στην παράδοση υποστήριξης των ανέργων, προσφέρει και στην φετινή διοργάνωση 2.000 δωρεάν εισιτήρια για ανέργους. Κάθε κάτοχος κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ δικαιούται 1 κάρτα με 3 κωδικούς που αντιστοιχούν σε 3 δωρεάν εισιτήρια.

Η διάθεση των δωρεάν εισιτηρίων για ανέργους θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου στο Γραφείο Τύπου του Φεστιβάλ στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο (Ακαδημίας 42, ημιώροφος), από τις 12.00 έως τις 18.00.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι κάτοχοι των καρτών μπορούν να εκδίδουν το μηδενικό τους εισιτήριο την προηγούμενη ή την ίδια μέρα της προβολής της επιλογής τους είτε μέσω του viva.gr είτε στα φυσικά σημεία πώλησης εισιτηρίων (βλ. Σημείο 1).

6. Νικητές Διαγωνισμών

Όλοι οι νικητές Διαγωνισμών πρέπει να παραλαμβάνουν το μηδενικό τους εισιτήριο έως και 15’ πριν την έναρξη της προβολής, διαφορετικά χάνουν την πρόσκλησή τους.

7. Τιμές Εισιτηρίων

€ 6: Γενική τιμή εισιτηρίου

8. Προβολές με Προσκλήσεις/ Ελεύθερη Είσοδο|

Θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου μετά την συνέντευξη τύπου του Φεστιβάλ

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών VIVA
13855 
(Ελλάδα, κλήση αστικής χρέωσης ή σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική του τηλεπικοινωνιακού παρόχου που χρησιμοποιείτε) ή με e-mail στο support@viva.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με το Γραφείο Τύπου: press@aiff.gr

____________________________________

Το φετινό πλήρες πρόγραμμα του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας θα ανακοινωθεί στη Συνέντευξη Τύπου του Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, στον πολυχώρο του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η επετειακή 25η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Μεγάλος Χορηγός του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας είναι η COSMOTE TV. 

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις και όλες τις προβολές, καθώς και συνεχή ενημέρωση για τις δράσεις του 25ου Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας, βρείτε στις ιστοσελίδες:  www.cinemagazine.gr | www.aiff.gr 

Το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας πραγματοποιείται με την οικονομική ενίσχυση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.