Ο Άνταμ Σάντλερ θυμήθηκε τις ανασφάλειες που είχε πριν αναλάβει το βασικό ρόλο στο «Punch Drunk Love» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:19
19/10

Ο Άνταμ Σάντλερ θυμήθηκε τις ανασφάλειες που είχε πριν αναλάβει το βασικό ρόλο στο «Punch Drunk Love»

Το προξενιό που έκανε ο Τομ Κρουζ και η επιμονή του Πολ Τόμας Άντερσον, στο παρασκήνιο της ανορθοδοξης κωμωδίας του τελευταίου όπως το θυμήθηκε ο Σάντλερ που φοβήθηκε πως θα την κατέστρεφε με την παρουσία του. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Με το «Boogie Nights» έγινε γνωστός πέρα από τους κόλπους των ανεξάρτητων δημιουργών, με το «Magnolia» τον έμαθαν ακόμη περισσότεροι καθώς μεταξύ άλλων έστειλε τον Τομ Κρουζ κοντά στο Όσκαρ. Ο Πολ Τόμας Άντερσον είχε ξεφύγει πλέον από την κατηγορία του υποσχόμενου σκηνοθέτη και άφησε κάπως άναυδο τον σχετικό Τύπο όταν ανακοίνωσε κάπου στο 2000 πως η επόμενη ταινία του θα είναι μια κωμωδία με τον Άνταμ Σάντλερ. Τελικά, άφησε άναυδο και τον ίδιο τον Σάντλερ. 

Ο γνωστός κωμικός συνεχίζει τη συνεργασία του με το Netflix, παρουσιάζοντας πριν λίγες μέρες την τελευταία του κωμωδία, «Hubie Halloween», κάτι που του έχει δώσει αφορμή για μια σειρά από συνεντεύξεις και  συμμετοχές σε podcasts. Σε ένα από αυτά, στο SmartLess συγκεκριμένα, ο Σάντλερ αναφέρθηκε σε περιστατικά που έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του και ένα από αυτά ήταν η απροσδόκητη συνεργασία με τον Άντερσον. 

Ο Σάντλερ είχε γνωρίσει μόλις τον Τομ Κρουζ όταν η τότε σύντροφός του, Νικόλ Κίντμαν, παρουσίασε το Saturday Night Live. Λίγες μέρες μετά, ο Κρουζ του τηλεφώνησε λέγοντάς του πως μόλις είχε γυρίσει μια ταινία με τον Άντερσον και ότι ο σκηνοθέτης (που ήταν δίπλα του εκείνη την ώρα) ήθελε να μιλήσει με τον Σάντλερ καθώς σκόπευε να γράψει μια κωμωδία που θα βασίζονταν σε αυτόν. O Άντερσον ανέφερε στον Σάντλερ πως τον θαύμασε στο «Billy Madison» και τελικά ο Σάντλερ συμφώνησε στο να συνεργστούν, χωρίς όμως να γνωρίζει ουσιαστικά κάτι για τον σκηνοθέτη. Μέχρι που κυκλοφόρησε το «Magnolia».

«Το θυμάμαι, ήταν 11 το πρωί και δεν είχα κάτι να κάνω εκείνη την ημέρα. Μόλις είχε βγει η ταινία και νόμιζα πως ήταν κάτι για παιδιά. Πήγα να το δω,ήταν σχεδόν sold out και κάθησα στην πρώτη σειρά και όσο το έβλεπα είχα τρομοκρατηθεί, σκεφτόμουν συνέχεια πως αυτός ο τύπος είναι πολύ καλύτερος από ότι νόμιζα και δεν θα ήθελα να του χαλάσω την ταινία».

Ο Σάντλερ συνέχισε την ιστορία του λέγοντας πως μόλις επέστρεψε στο σπίτι τηλεφώνησε στον Άντερσον για να του αναφέρει τις ανασφάλειές του και τότε ο τελευταίος ζήτησε να έρθει στο σπίτι του. «Μου έδειξε όλο το σενάριο και πως το έχτισε γύρω από μένα, μου εξήγησε τα πάντα και με έκανε να νιώσω πολύ άνετα.».

Και κάπως έτσι γυρίστηκε μια από τις πιο ανορθόξες κωμωδίες του 21ου αιώνα.