Νύχτες Πρεμιέρας με ασφάλεια: Οδηγίες για το κοινό σύμφωνα με τα νόμιμα πρωτόκολλα υγείας - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:24
18/9

Νύχτες Πρεμιέρας με ασφάλεια: Οδηγίες για το κοινό σύμφωνα με τα νόμιμα πρωτόκολλα υγείας

Σε σχέση με την ασφάλεια όλων μας στις φετινές προβολές στις αίθουσες, σας παρουσιάζουμε συνοπτικά κάποιες κρίσιμες ΟΔΗΓΙΕΣ για το κοινό σύμφωνα με τα νόμιμα πρωτόκολλα υγείας.

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ Παρακαλούμε να προσέρχεστε το αργότερο 30' πριν την αναγραφόμενη στο πρόγραμμα ώρα έναρξης της προβολής.

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ Στους κινηματογράφους του Φεστιβάλ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για το κοινό στις σειρές αναμονής (εισόδου, εξόδου, τουαλέτας, κυλικείου), αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια της προβολής.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Για την είσοδό σας στην αίθουσα, θα απαιτείται θερμομέτρηση. Οι άνθρωποι του Φεστιβάλ θα ελέγχουν τη θερμοκρασία σας και, αν είναι άνω των 37,2 βαθμών Κελσίου, για λόγους ασφαλείας δεν θα σας επιτρέπεται η είσοδος. Σε αυτή την περίπτωση, θα σας επιστρέφονται τα χρήματα του εισιτηρίου σας. Μετά την έναρξη της προβολής, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στην αίθουσα (ούτε κατά τη διάρκεια των αρχικών διαφημιστικών σποτ ή τυχόν παρουσίασης).

ΠΡΟΒΟΛΗ Κατά τη διάρκεια της προβολής, δεν θα πραγματοποιείται διάλειμμα. Εάν επιθυμείτε να προμηθευτείτε κάτι από το κυλικείο του κινηματογράφου, παρακαλούμε να το φροντίσετε πριν την έναρξη της προβολής.

ΘΕΣΕΙΣ Στους θερινούς κινηματογράφους Ταινιοθήκη, Ριβιέρα και Στέλλα οι θέσεις δεν θα είναι αριθμημένες. Στο Τριανόν και την Τεχνόπολη οι θέσεις θα είναι αριθμημένες.

Στους κινηματογράφους Δαναός 1, Ιντεάλ και Όπερα 1, βάσει των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων για την περιορισμένη πληρότητα, θα υπάρχουν ακυρωμένες θέσεις με ειδική σήμανση από το Φεστιβάλ. Παρακαλούμε να τις σεβαστείτε και να μην τις χρησιμοποιείτε. Οι ταξιθέτες/-ριες του Φεστιβάλ θα σάς υποδέχονται και θα σάς οδηγούν στις θέσεις σας.

ΕΞΟΔΟΣ Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποχωρήσετε κατά τη διάρκεια της προβολής παρακαλούμε να ειδοποιήσετε, σηκώνοντας το χέρι σας, τους ανθρώπους του Φεστιβάλ που θα βρίσκονται στην αίθουσα για να διευκολύνουν την έξοδό σας με ασφάλεια. Μετά την ολοκλήρωση των τίτλων τέλους κάθε ταινίας, η έξοδος του κοινού θα πραγματοποιείται υποχρεωτικά με τις οδηγίες των ταξιθετών/ριών και ανά σειρά θέσεων. Παρακαλούμε να παραμένετε στη θέση σας έως ότου σας καλέσουν.

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ Παρακαλούμε να τηρείτε τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Σε κάθε κινηματογράφο υπάρχει ειδική σήμανση για τη διευκόλυνσή σας (αυτοκόλλητα κτλ.).