Το «Ammonite» με τις Κέιτ Γουίνσλετ και Σίρσα Ρόναν στις 26ες Νύχτες Πρεμιέρας! - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:55
17/9

Το «Ammonite» με τις Κέιτ Γουίνσλετ και Σίρσα Ρόναν στις 26ες Νύχτες Πρεμιέρας!

Στην πολυαναμενόμενη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινίας του, ο βραβευμένος σκηνοθέτης του «God's Own Country» τοποθετεί τις Κέιτ Γουίνσλετ και Σίρσα Ρόναν πρωταγωνίστριες στην καρδιά ενός πανίσχυρου ρομάντζου. Το πολυσυζητημένο «Ammonite» κάνει την πανελλήνια προβολή του στο 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας την Κυριακή 4 Οκτωβρίου!

Στη νοτιοδυτική Αγγλία, η παραγνωρισμένη από την ανδροκρατούμενη επιστημονική κοινότητα παλαιοντολόγος  Μαίρη Άνινγκ εργάζεται πυρετωδώς πάνω στα σπουδαία ευρήματά της. Την απομόνωσή της έρχεται να διαταράξει η Σάρλοτ, μια πλούσια νεαρή την οποία ο σύζυγός της προτείνει πιεστικά στη Μαίρη να δεχτεί για βοηθό. Αυτό που όμως φαντάζει ως αναγκαστική συνύπαρξη, γρήγορα θα εξελιχθεί σε πάθος ικανό να αλλάξει τις ζωές των δύο γυναικών για πάντα.

Κέιτ Γουίνσλετ και Σίρσα Ρόναν πρωταγωνιστούν στο πολυαναμενόμενο ρομάντζο της χρονιάς, με την υπογραφή ενός πολλά υποσχόμενου σκηνοθέτη, ο οποίος έχει ήδη αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με το ανάλογης θεματικής ντεμπούτο του, «God’s Own Country». Μια πραγματική ιστορία γυναικείας ενδυνάμωσης και χειραφέτησης, μέσα από την καταλυτική ερωτική εμπειρία, προορισμένη να καταλήξει στα επερχόμενα Όσκαρ. 

Online εισιτήρια -> https://www.viva.gr/tickets/cinemas/nyxtespremieras2020/ammonite/

Το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, η μεγάλη κινηματογραφική γιορτή της πόλης, θα πραγματοποιηθεί 23 Σεπτεμβρίου - 4 Οκτωβρίου 2020.

Κατεβάστε το ωρολόγιο πρόγραμμα εδώ

Το 26ο Διεθνές φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας θα διεξαχθεί από τις 23 Σεπτεμβρίου - 4 Οκτωβρίου, παρουσιάζοντας συνολικά 138 ταινίες απ' όλο τον κόσμο, τρία διαγωνιστικά τμήματα, ειδικά αφιερώματα, ντοκιμαντέρ, ελληνικές πρεμιέρες, επιλογές από το ακυρωμένο Φεστιβάλ Καννών και ελληνικές ταινίες μικρού μήκους.

Για διαρκή ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες, συντονιστείτε στα sites του aiff.gr και του cinemagazine.gr και στις σχετικές σελίδες στα social media: Facebook AIFFInstagramTwitter

Το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.