«Μ' Αγαπάς;»: Η πιο ερωτική ελληνική ταινία της δεκαετίας του '80 σήμερα στις 24ες Νύχτες Πρεμιέρας - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
14:00
26/9

«Μ' Αγαπάς;»: Η πιο ερωτική ελληνική ταινία της δεκαετίας του '80 σήμερα στις 24ες Νύχτες Πρεμιέρας

Με έναν ευφορικό ύμνο στον πόθο και τη δύναμη του σεξ, ο Γιώργος Πανουσόπουλος δωρίζει στο ελληνικό σινεμά μια από τις πιο ερεθιστικές δημιουργίες του. Στις 6 η ώρα σήμερα το απόγευμα, στον κινηματογράφο ΟΠΕΡΑ 1, το «Μ' Αγαπάς;» προβάλλεται ξανά σε μεγάλη οθόνη.

Στην προσπάθειά του να δει κρυφά γυμνή την όμορφη γειτόνισσα του, ένας πενηντάρης άντρας πέφτει από το μπαλκόνι του και πληγώνεται θανάσιμα. Λίγο πριν ξεψυχήσει, από το μυαλό του περνούν οι ερωτικές αναμνήσεις μιας πλούσιας σε απολαύσεις ζωής και εμπνέουν τις πικάντικες μικρές ιστορίες από τις οποίες ξεπηδά το πανέμορφο αυτό φιλμ.

Με έναν ευφορικό και παιχνιδιάρικο ύμνο στον αδιαπραγμάτευτο πόθο, τη ζωογόνο δύναμη του σεξ και την απενοχοποιημένη ηδονή, ο Γιώργος Πανουσόπουλος δωρίζει στο ελληνικό σινεμά μια από τις πιο ερωτικές και ερεθιστικές δημιουργίες του. Αξιοζήλευτο επιτελείο ηθοποιών (Ανδρέας Μπάρκουλης, Μπέτυ Λιβανού, Βάνα Μπάρμπα, Αντώνης Θεοδωρακόπουλος, Θοδωρής Αθερίδης, Ευαγγελία Ανδρεαδάκη, Σοφία Αλιμπέρτη, Μυρτώ Παράσχη), σκηνοθεσία που μεθάει από καλοκαιρινό φως και αισθησιασμό, τρυφερή μουσική υπόκρουση από τους Χειμερινούς Κολυμβητές και υποψηφιότητα για Χρυσό Λιοντάρι στο Φεστιβάλ Βενετίας του 1988.