Ο ηθοποιός-αποκάλυψη Λορέντζο Φέρο παρουσιάζει απόψε τον «Άγγελο» στις 24ες Νύχτες Πρεμιέρας - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:35
26/9

Ο ηθοποιός-αποκάλυψη Λορέντζο Φέρο παρουσιάζει απόψε τον «Άγγελο» στις 24ες Νύχτες Πρεμιέρας

Με παραγωγό τον Πέδρο Αλμοδόβαρ, την εντυπωσιακή ερμηνευτική δύναμη που ονομάζεται Λορέντζο Φέρο και τον μεγαλύτερο θαυμαστή του Σκορσέζε πίσω από την κάμερα, η απίστευτη ιστορία του ψυχοπαθούς εικοσάχρονου που έγινε ο πιο διαβόητος serial killer στα χρονικά της Αργεντινής μετατρέπεται σε μια ιλιγγιώδη και παιχνιδιάρικα αμοραλιστική βόλτα στην άγρια πλευρά. Απόψε στις 19:45, στον κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ, παρουσία του πρωταγωνιστή!

Το 1972 η Αργεντινή συγκλονίστηκε από τη δράση του πιο διαβόητου καταγεγραμμένου serial killer στα αστυνομικά χρονικά της. Μέσα σε ένα μόλις έτος, ένας 20χρονος με όνομα Κάρλος Ρομπλέδο Πουχ και αγγελικό παρουσιαστικό που καθόλου δεν προμήνυε την ψυχοπάθεια που κρυβόταν πίσω του, πρωταγωνίστησε σε σαράντα ληστείες, έντεκα ανθρωποκτονίες και μια πληθώρα βιαιοπραγιών, προτού καταλήξει να εκτίσει στις φυλακές της Αργεντινής την πιο μακροχρόνια ποινή που έχει απαγγελθεί σε εγκληματία της χώρας.

Με τις ευλογίες του Πέδρο Αλμοδόβαρ στην παραγωγή, η αληθινή αυτή ιστορία μεταφράζεται στην οθόνη ως μια σκοτεινά αστεία, παιχνιδιάρικα αμοραλιστική, γαργαλιστικά σέξι και αφηγηματικά ιλιγγιώδης ταινία, ερμηνευμένη μοναδικά από τον νεαρό ηθοποιό-αποκάλυψη Λορέντζο Φέρο και σκηνοθετημένη με δυναμισμό από τον Λούις Ορτέγκα, έναν ταλαντούχο θαυμαστή του Μάρτιν Σκορσέζε.