ΚΑΝΝΕΣ 2016 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποκλειστικό: Νέες φωτογραφίες από το «It's Only the End of the World» του Ντολάν

2016-05-09 11:24:00

Αποκλειστικό: Νέες φωτογραφίες από το «It's Only the End of the World» του Ντολάν




Κι ενώ ολοκληρώνει τη νέα ταινία του «The Life and Death of John Donovan» με τη Τζέσικα Τσαστέιν, ο Ξαβιέ Ντολάν θα κάνει μία στάση (ξανά) στο φετινό Φεστιβάλ Καννών με το «It's Only the End of the World» και πρωταγωνίστριες τις Μαριόν Κοτιγιάρ και Λέα Σεϊντού.

 
 

Από τον Πάνο Γκένα

Μετά το Ειδικό Βραβείο της επιτροπής για το «Mommy» και αφού διετέλεσε μέλος της κριτικής επιτροπής πέρσι, ο Ξαβιέ Ντολάν επισκέπτεται το φετινό φεστιβάλ των Καννών και το Επίσημο Διαγωνιστικό με το «It's Only the End of the World».

Εμπνευσμένη από ένα θεατρικό έργο του Ζαν-Λικ Λαγκάρς, η ταινία ακολουθεί έναν συγγραφέα που επιστρέφει σπίτι του έπειτα από 12 χρόνια απουσίας για να ανακοινώσει τον θάνατό του, αντιμετωπίζοντας τις νέες οικογενειακές συνθήκες. 

Ο Ντολάν είχε ανακοινώσει την ταινία ενώ βρισκόταν ήδη στην προετοιμασία του «The Life and Death of John Donovan» με τους Τζέσικα Τσάστεϊν, Νάταλι Πόρτμαν, Κάθι Μπέιτς, Κιτ Χάρινγκτον. Στο «It's Only the End of the World» το καστ αποτελείται κυρίως από Γάλλους ηθοποιούς, με «σημαιοφόρους» τους Μαριόν Κοτιγιάρ, Λέα Σεϊντού, Βενσάν Κασέλ, Γκασπάρ Ουλιέλ και Νάταλι Μπέ (η μοναδική που έχει συνεργαστεί με τον Ντολάν στο «Λόρενς για Πάντα»).

Δείτε τα κλιπ της ταινίας παρακάτω.

Ο ίδιος ο Ντολάν υπογραμμίζει πως αυτή η ταινία θα είναι η γέφυρα μεταξύ της παλιάς του δουλειάς και του μεγάλου βήματος που επιχειρεί με την Τσαστέιν.

Να θυμίσουμε πως η Τζέσικα Τσάστεϊν είχε εκφράσει το θαυμασμό της για το «Mommy» μέσω του λογαριασμού της στο twitter, πράγμα που έκανε τον Ντολάν να της προτείνει τον ρόλο στην ταινία «The Life and Death of John Donovan».

Δείτε τις νέες φωτογραφίες (photo : Shayne Laverdière, courtesy of Sons of Manual) της ταινίας στο gallery παρακάτω:

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ