ΚΑΝΝΕΣ 2014 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποκάλυψη τώρα!

2014-05-19 17:07:23

Αποκάλυψη τώρα!




Αυτές είναι οι νεαρές πρωταγωνίστριες που θα απασχολήσουν το Φεστιβάλ αυτή τη χρονιά-αλλά και στο μέλλον, όπως όλα δείχνουν. Σας παρουσιάζουμε τις φετινές «Μπερενίς Μπεζό».


από τη Φαίδρα Βόκαλη

Αυτές είναι οι νεαρές πρωταγωνίστριες που θα απασχολήσουν το Φεστιβάλ αυτή τη χρονιά-αλλά και στο μέλλον, όπως όλα δείχνουν. Σας παρουσιάζουμε τις φετινές «Μπερενίς Μπεζό».

Χουλιέτα Ζίλμπερμπεργκ

Μπορεί να μην είναι πλέον ενζενί, αλλά η 32χρονη Αργεντίνα Ζίλμπερμπεργκ - ήδη τηλεοπτική σταρ στη χώρα της - είναι εκθαμβωτική στην κωμωδία που έκλεψε την παράσταση φέτος στις Κάννες, το «Άγριες Ιστορίας».

Με τον Πέδρο Αλμοδόβαρ στην καρέκλα του παραγωγού, ο οποίος δικαίως υπερηφανεύεται πως έβαλε στον παγκόσμιο χάρτη και μια κάποια Πενέλοπε Κρουθ, η Ζίλμπερμπεργκ μπορεί να ελπίζει στην προσοχή του Χόλιγουντ.

Αναΐς Ντεμουστιέ

Ήδη καθιερωμένη στην πατρίδα της, τη Γαλλία, η 26χρονη Αναΐς φαίνεται πως με τον ρόλο της στο «Άνθρωποι-Πουλιά» («Bird People», Ένα Κάποιο Βλέμμα) θα κάνει και άλλα κεφάλια να γυρίσουν, πέρα από εκείνο του συμπρωταγωνιστή της, Τζος Τσαρλς («The Good Wife»).

Ελένα Λιάντοβα

Η νέα ταινία του Αντρέι Ζβιάγκιντσεφ, «Λεβιάθαν», είναι στην ατζέντα κάθε σινεφίλ που σέβεται τον εαυτό του και σοβαρή υποψήφια για τον φετινό Χρυσό Φοίνικα. Η 33χρονη Λιάντοβα, λοιπόν, είναι γνωστή στους φαν του σκηνοθέτη, αλλά εάν τα προγνωστικά αποδειχθούν σωστά, έχει μεγάλες πιθανότητες να διεκδικήσει μια θέση στη διεθνή αγορά ταλέντων.

Κλαιρ Τραν

Χορεύτρια και ηθοποιός, η 28χρονη Τραν τα τελευταία χρόνια χτίζει τη φήμη της με μικρούς, δεύτερους ρόλους σε ταινίες Γάλλων σκηνοθετών - μεταξύ αυτών και το περσινό «Μπάσταρδοι» της Κλερ Ντενί.

Τώρα πρωταγωνιστεί στο «Σιλς Μαρία» του Ολιβιέ Ασαγιάς, και φιλοδοξεί να ξεχωρίσει ανάμεσα στις Ζιλιέτ Μπινός και Κρίστεν Στιούαρτ.

Ίνγκριντ Γκαρσία Τζόνσον

Γεννημένη στη Σουηδία αλλά μεγαλωμένη στην Ισπανία, η 22χρονη καλλονή ενδέχεται να συζητηθεί ανάμεσα στους φεστιβαλιστές, για την παρουσία της στο επίκαιρο «Όμορφη Νεότητα» του Χάιμε Ροζάλες. Θίγοντας την ευρωπαϊκή κρίση και τη χαμένη γενιά των νέων άνεργων Ισπανών ο βετεράνος πλέον σκηνοθέτης ευελπιστεί να αγγίξει τις κοινωνικές ευαισθησίες των σινεφίλ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ