ΚΑΝΝΕΣ 2013 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πυροβολισμοί στην Κρουαζέτ!

2013-05-18 14:13:31

Πυροβολισμοί στην Κρουαζέτ!




Πανικός στις τηλεοπτικές συνεντεύξεις που έδινε ακριβώς δίπλα ο Κριστόφ Βάλτζ.


Από τη Φαίδρα Βόκαλη

Η ανέμελη περατζάδα του πεζόδρομου δίπλα στις Πλαζ των Καννών αποτελεί το τέλειο σκηνικό για ρομαντική κομεντί. Ωστόσο, μετατράπηκε σε πλατό θρίλερ την Παρασκευή το απόγευμα, όταν ένας άνδρας συνελλήφθη για χρήση όπλου και επίδειξη ψεύτικης χειροβομβίδας έξω από υπαίθρια γαλλική εκπομπή που γυριζόταν εκείνη τη στιγμή.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κριστόφ Βάλτζ και ο σκηνοθέτης Ντανιέλ Οτέιγ, που συμμετέχουν φέτος στην Κριτική Επιτροπή του Φεστιβάλ, έδιναν συνεντεύξεις για τη γνωστή εκπομπή “Le Grand Journal”, που γυρίζεται καθημερινά στην Κρουαζέτ αυτή την περίοδο. Την ώρα της μαγνητοσκόπησης, ακούστηκαν ξαφνικά πυροβολισμοί, αναγκάζοντας συνεργείο, καλεσμένους και παριστάμενους να τραπούν σε άτακτη φυγή. Στο επίμαχο απόσπασμα δεν ακούγονται οι πυροβολισμοί, αλλά ο πανικός είναι έκδηλος στα πρόσωπα όλων.

Ο άνδρας που συνελήφθη, και η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη, φημολογείται πως τελικά πυροβόλησε με άσφαιρα. Το περιστατικό έρχεται σε διάστημα λίγων ωρών μετά τη ληστεία του 1 εκ. δολαρίων, όπου κοσμήματα του οίκου Chopard εκλάπησαν από το δωμάτιο υπαλλήλου της εταιρείας.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ