ΚΑΝΝΕΣ 2013 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επτά ολόφρεσκα κλιπ από τον πολυαναμενόμενο «Υπέροχο Γκάτσμπι»

2013-04-29 11:50:42

Επτά ολόφρεσκα κλιπ από τον πολυαναμενόμενο «Υπέροχο Γκάτσμπι»




Καθώς μετράμε μέρες για την παγκόσμια πρεμιέρα του «Υπέροχου Γκάτσμπι» στο Φεστιβάλ Καννών (15 Μαΐου), η Warner αποφάσισε να κλιμακώσει την ανυπομονησία του κοινού προσφέροντας επτά κλιπάκια από την ταινία που επί της ουσίας ανοίγει την θερινή κινηματογραφική σεζόν.


Από τον Νεκτάριο Σάκκα

Καθώς μετράμε μέρες για την παγκόσμια πρεμιέρα του «Υπέροχου Γκάτσμπι» στο Φεστιβάλ Καννών (15 Μαΐου), η Warner αποφάσισε να κλιμακώσει την ανυπομονησία του κοινού προσφέροντας επτά κλιπάκια από την ταινία που επί της ουσίας ανοίγει την θερινή κινηματογραφική σεζόν. Μέχρι πρόσφατα, κανένα απόσπασμα από τις σκηνές της λαμπερής παραγωγής που υπογράφει ο αυστραλός σκηνοθέτης Μπαζ Λούρμαν («Μουλέν Ρουζ», «Ρωμαίος Και Ιουλιέτα») δεν είχε κυκλοφορήσει, εκτός φυσικά από τα τρέιλερ και ορισμένα μουσικά κλιπ. Όμως έφτασε η στιγμή για μία πιο αποκαλυπτική ματιά στη νέα κινηματογραφική μεταφορά της κλασικής νουβέλας του Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας, τα συγκεκριμένα κλιπ συνολικής διάρκειας 5 λεπτών προσφέρονται ώστε να ενισχύσουν τον μύθο γύρω από το κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας, τον περίφημο Τζέι Γκάτσμπι που υποδύεται ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Και καθώς κάθε μύθος στήνεται καλύτερα μακριά από το υποκείμενό του, μόλις τρία από τα επτά αποσπάσματα της Warner παρουσιάζουν αυτοπροσώπως τον διαβόητο κύριο Γκάτσμπι, αφήνοντας τους υπόλοιπους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας να μιλούν για αυτόν.

Η σαστισμένη μετάβαση του συγγραφέα Νικ Κάραγουεϊ (Τόμπι Μαγκουάιρ) στην ανατολική ακτή και τη γεμάτη πάρτι καθημερινότητα του αινιγματικού Γκάτσμπι, ο μοιραίος έρωτας της Ντέιζι (Κάρεϊ Μάλιγκαν) με τον τελευταίο και η αναπόφευκτη σύγκρουση εκείνου με τον σύζυγό της (Τζόελ Έτζερτον), μας παρουσιάζονται ελλειπτικά και γαργαλιστικά σε αυτά τα ορεκτικά κλιπάκια, ώσπου το γκουρμέ κυρίως πιάτο του Λούρμαν σερβιριστεί πολύ σύντομα, και μάλιστα με την γαρνιτούρα του 3D.

Δείτε όλα τα κλιπάκια στο παρακάτω βίντεο:

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ