ΚΑΝΝΕΣ 2012 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σφηνάκια από τις Κάννες

2012-05-23 08:25:43

Σφηνάκια από τις Κάννες




Αλλαγή σελίδας για το φημισμένο ξενοδοχείο Κάρλτον της Κρουαζέτ, που κάθε χρόνο φιλοξενεί μερικούς από τους πιο διάσημους ανθρώπους της σόου-μπιζ. Ανάμεσα στους θαμώνες του βρίσκονται η Αντζελίνα Τζολί αλλά και ο Χάρβεϊ Γουάινστιν.


- Αλλαγή σελίδας για το φημισμένο ξενοδοχείο Κάρλτον της Κρουαζέτ, που κάθε χρόνο φιλοξενεί μερικούς από τους πιο διάσημους ανθρώπους της σόου-μπιζ. Ανάμεσα στους θαμώνες του βρίσκονται η Αντζελίνα Τζολί αλλά και ο Χάρβεϊ Γουάινστιν. Το ξενοδοχείο θα κλείσει τις πόρτες του τον Αύγουστο για μία 18μηνη ανακαίνιση και ο πανικός ανάμεσα στους “μόνιμους” ενοικιαστές έχει ήδη εκδηλωθεί. Τα δωμάτιά του εξάλλου δεν χρησιμοποιούνται μόνο για διαμονή ιδιωτών αλλά λειτουργούν και ως χώροι για συνεντεύξεις ή γραφεία των εταιρειών. Φαίνεται πως η εξέλιξη αυτή σπρώχνει τους τακτικούς επισκέπτες του Φεστιβάλ (που φροντίζουν πάντα από την προηγούμενη χρονιά για τη διαμονή της επόμενης, λόγω μεγάλης ζήτησης) προς τις βίλες! Τι ανάγκη έχουν;

- Τρέμετε Κάννες, ο Κάνιε Γουεστ επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Η είδηση όμως στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι μάλλον δεν θα έρθει μόνος. Το νέο του αμόρε, το παγκοσμίου φήμης τσόκαρο που ακούει στο όνομα Κιμ Καρντάσιαν σκέφτεται να κάνει το ντεμπούτο της στην Κυανή Ακτή. Ανυπομονούμε να θαυμάσουμε την επιλογή φορέματος της φημισμένης για το καλό της γούστο Κιμ στο ευρωπαϊκό κόκκινο χαλί.

- Η 20χρονη Σεϊλίν Γούντλεϊ (φωτογραφία), πρωταγωνίστρια της περσινής οσκαρικής επιτυχίας του Αλεξάντερ Πέιν “Οι Απόγονοι” βρέθηκε στις Κάννες για να παραλάβει από τον Σον Πεν το βραβείο Chopard Trophy που απονέμεται σε ανερχόμενα ταλέντα - το αντίστοιχο ανδρικό κέρδισε ο Έζρα Μίλερ (“Πρέπει να Μιλήσουμε για τον Κέβιν”). Το ραντεβού της Σαϊλίν για το κόκκινο χαλί δεν ήταν κάποιος νεαρός ζεν πρεμιέ, αλλά η αγαπημένη της μαμά, Λόρι. Άντε, του χρόνου και με τον μπαμπά της.

- Η Τίλντα Σουΐντον έχει χαρίσει παγκόσμια φήμη στον Βέλγο σχεδιαστή Χάιντερ Άκερμαν, αφού τιμάει με πολύ μεγάλη συχνότητα τις δημιουργίες του στο κόκκινο χαλί. Ο Άκερμαν ωστόσο δεν είναι μονάχα σχεδιαστής αλλά και στενός φίλος της Σουΐντον. Πόσο στενός; Αρκετά, αν αναλογιστεί κανείς ότι φέτος ταξίδεψε μαζί της στις Κάννες και την ακολούθησε στο Φεστιβάλ. Το κάθε επάγγελμα έχει και τα τυχερά του!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή 27 Μαΐου

19.15  ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

20.00 / 23.00 THÉRÈSE DESQUEYROUX (Claude Miller)

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ