ΚΑΝΝΕΣ 2012 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Paperboy: Η πιο hot Κίντμαν των τελευταίων χρόνων

2012-04-24 14:45:26

Paperboy: Η πιο hot Κίντμαν των τελευταίων χρόνων




Η Κίντμαν φωνάζει και φοράει μίνι, ο ΜακΚόναχι eye patch ενώ ο Κιούζακ κρατάει ματωμένο μαχαίρι. Α, κι ο Ζακ Έφρον πρωταγωνιστής


Με το που ανακοινώθηκε η συμμετοχή του στο πρόγραμμα των Καννών, το “Paperboy” του Λι Ντάνιελς έγινε λίγο πιο συγκεκριμένο με μια πληθώρα επίσημων φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Πλέον δεν είναι μόνο το όνομα του σκηνοθέτη της Μονάκριβης που εγγυώνται ένα στιβαρό δράμα, αλλά και τα stills που έχουν πάντως και μια δόση … παράνοιας: Ο Τζον Κιούζακ κρατάει αιματοβαμμένο μαχαίρι, ο Μάθιου ΜακΚόναχι φοράει eye patch, η Νικόλ Κίντμαν μεταμορφώνεται σε σέξι πλάσμα με καυτό μίνι φόρεμα (είχαμε καιρό να τη δούμε έτσι), ο Ζακ Έφρον είναι πιο ενήλικος από ποτέ (θα έχει κι ερωτικές σκηνές με την Κίντμαν) κι ο Σκοτ Γκλεν σε κοιτά μέσα στα μάτια.

Το σενάριο θέλει τον Κιούζακ σε ρόλο δολοφόνου θανατοποινίτη που η υπόθεσή του προσελκύει το ενδιαφέρον δύο δημοσιογράφων (Έφρον – ΜακΚόναχι), οι οποίοι παρακινούνται από μια παράξενη γυναίκα (Κίντμαν) να ερευνήσουν τα γεγονότα, ώστε να αποδειχτεί η αθωότητά του.

Ο Λι Ντάνιελς, που ήδη δουλεύει για την επόμενη ταινία του με θέμα τη ζωή του μαύρου μπάτλερ του Λευκού Οίκου, Γιουτζίν Άλεν, μοιάζει εδώ να έχει στα χέρια του κάτι πιο twisted (βασισμένο στο βιβλίο του Πίτερ Ντέξτερ) κι έτσι ίσως εξηγείται το ενδιαφέρον του Πεδρο Αλμοδόβαρ για το σενάριο πριν από κάποιο καιρό.

Όσο για τη Νικόλ Κίντμαν, μάλλον θα έχει την ευκαιρία της για ένα come back- κάτι που προσπαθεί τα τελευταία δυο τρία χρόνια με χλιαρά αποτελέσματα. Α.Ν

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή 27 Μαΐου

19.15  ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

20.00 / 23.00 THÉRÈSE DESQUEYROUX (Claude Miller)

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ