ΚΑΝΝΕΣ 2012 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Κάνιε Γουέστ ...βλέπει το μέλλον του σινεμά!

2012-05-24 14:32:05

Ο Κάνιε Γουέστ ...βλέπει το μέλλον του σινεμά!




And… action. Ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) θα μπορούσε απλά ν αποκαλείται ο Θεός και μόλις εμφανίζεται κάπου όλοι να τον προσκυνούν.


And… action. Ο Κάνιε Γουέστ θα μπορούσε απλά ν αποκαλείται ο Θεός και μόλις εμφανίζεται κάπου όλοι να τον προσκυνούν. Ή επίσης για τη συγκεκριμένη περίπτωση μπορείς να τον λες και νέο αδερφό Λουμιέρ (Lumiere) και να τον βάλεις στο πάνθεον με τους καινοτόμους της κινηματογραφικής ιστορίας.

Ο 34χρονος ράπερ βρέθηκε στο φεστιβάλ των Καννών μαζί με την καινούρια του συνοδό Κιμ Καρντάσιαν  –κάπου δίπλα στη Λάνα ντελ Ρέι - για να παρουσιάσει τη μικρού μήκους ταινία του Cruel Summer και να… εμπνεύσει τον Κουέντιν Ταραντίνο (Quentin Tarantino. Το μισάωρο φιλμ του, διαδραματίζεται μέσα σε μία σκηνή, έχει εφτά οθόνες οι οποίες δείχνουν το ίδιο πλάνο από διαφορετικές γωνίες και μετά όλα τα πλάνα μαζί σαν ένα.

Έχει για πρωταγωνιστή τον χιπ χόπερ Kid Cudi ο οποίος κλέβει αμάξια και ξαφνικά ερωτεύεται με μία τυφλή πριγκίπισσα και ο σκηνοθέτης Κάνιε πιστεύει πως αυτός ο τρόπος κινηματογράφησης είναι το μέλλον του κινηματογράφου.. .

"Ήμουν πολύ συγκεκριμένος στο να έχουμε ξεχωριστές οθόνες και να σου θυμίζει τον τρόπο που βάζεις τις αναμνήσεις σου μαζί. Δεν είμαι κι ο καλύτερος σκηνοθέτης στον κόσμο αλλά είχα μια ιδέα και νομίζω ότι θα ήταν τέλεια στον να εμπνεύσει τον κόσμο. Ο Κουέντιν Ταραντίνο κάνει μία ταινία κάπως έτσι. Ο κόσμος θέλει να πηγαίνει πίσω και να τη βλέπει ξανά και ξανά γιατί έχασαν κάτι και είναι πιο πολύ σαν εμπειρία ζωής". Δηλώνει o Γουέστ. Μάλιστα.

Κ.Π

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή 27 Μαΐου

19.15  ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

20.00 / 23.00 THÉRÈSE DESQUEYROUX (Claude Miller)

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ