ΚΑΝΝΕΣ 2012 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μα τι κάνουν ο Δικτάτορας και η Ελιζαμπέτα Κανάλις;

2012-05-16 16:03:06

Μα τι κάνουν ο Δικτάτορας και η Ελιζαμπέτα Κανάλις;




Ή είσαι μεγάλος ηγέτης ή δεν είσαι


Η Ελιζαμπέτα Κανάλις μπορεί να έχει βρεθεί στο πλευρό του Τζορτζ Κλούνεϊ και τελευταία να συνδέεται το όνομά της με τον Steve-O του Jackass, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα να δεχτεί την πρόσκληση-πρόκληση του Δικτάτορα Αλαντίν – Σάσα Μπάρον Κοέν να εμφανιστούν μαζί στην Κρουαζέτ, επάνω σε θαλαμηγό του μεγάλου «ηγέτη» της Γουαντίγια!

Παιχνίδια, μασάζ, αστεία και αγκαλιές με την Κανάλις μέσα σε ροζ μπικίνι και τον Κοέν σχεδόν ημίγυμνο προκάλεσαν το γέλιο και τα φλας των φωτογράφων - οι φωτογραφίες τα λένε όλα.

Στο μεταξύ, ο κωμικός, (κυκλο)φορώντας μονίμως τη νέα του περσόνα (που πρωτοπαρουσίασε πριν από λίγους μήνες στα Όσκαρ) πόζαρε έξω από το ιστορικό ξενοδοχείο Carlton, όπου στην είσοδο υπήρχε το πορτρέτο του. Γιατί ως Δικτάτορας έχει τον τρόπο να επιβάλλεται.

Ο Κοέν περιφέρεται στην Κρουαζέτ προωθώντας τη νέα του ταινία και όταν δε δίνει συνεντεύξεις βρίσκει λίγο χρόνο για να  ... γδυθεί, αφού βεβαιωθεί ότι έχει κοντά του την πιο ωραία γυναίκα και τους πιο μεγάλους φωτογραφικούς φακούς. Α.Ν 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή 27 Μαΐου

19.15  ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

20.00 / 23.00 THÉRÈSE DESQUEYROUX (Claude Miller)

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ