ΚΑΝΝΕΣ 2012 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Μπεθ Ντίτο ... ξενέρωσε τις Κάννες!

2012-05-18 17:26:53

Η Μπεθ Ντίτο ... ξενέρωσε τις Κάννες!




Το να παίζεις σε τελετές έναρξης όπως αυτή των Καννών μπορεί ν’ αποδειχθεί και ψυχρολουσία όσο κι αν προσπαθείς να μην είσαι τολμηρός και να μην προκαλείς με την εμφάνιση σου στη σκηνή.


Το να παίζεις σε τελετές έναρξης όπως αυτή των Καννών μπορεί ν’ αποδειχθεί και ψυχρολουσία όσο κι αν προσπαθείς να μην είσαι τολμηρός και να μην προκαλείς με την εμφάνιση σου στη σκηνή. Οι Gossip άνοιξαν το φετινό φεστιβάλ Μέριλιν Μονρόε (Marilyn Monroe) στην πολύ ωραία αφίσα του τραγουδώντας το Candle in the wind και δεν εμφανίστηκαν όπως στις κανονικές συναυλίες τους. Κι όταν λες κομμάτι του Έλτον Τζον (Elton John) είναι από μόνο του μία βασανιστική εμπειρία.

Το πρόβλημα ήταν πως μόνο ο Ζαν Πολ Γκοτιέ (Jean Paul Gautier) έδειχνε να περνάει καλά και όλοι οι υπόλοιποι έπαθαν ένα μούδιασμα σ’ όλο το σώμα και αντιδρούσαν όπως όταν σε πάνε κάπου με το ζόρι και θες να φύγεις από το πρώτο λεπτό. Και είναι κρίμα για μια τέτοια μπάντα που ούτε υποτονική ούτε προβλέψιμη.

Η Μπεθ Ντίτο (Beth Ditto) –φίλησε και την μελλοντική σύζυγο της στο κόκκινο χαλί- δεν κρατήθηκε και κάποια στιγμή ενώ τραγουδούσε είπε «Είστε ζωντανοί;» ενώ μετά από λίγο φώναξε επίσης « «Δύσκολο κοινό! Ξέρετε τι λένε, είτε σ αρέσει είτε δε σ’ αρέσει εγώ θα πληρωθώ έτσι κι αλλιώς» . Ευτυχώς στο live τους στην Κρουαζέτ (δες το παρακάτω) όπου έπαιξαν το νέο του κομμάτι Perfect World ο κόσμος ήταν πιο ζωντανός…

K.Π

Loading the player ...
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή 27 Μαΐου

19.15  ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

20.00 / 23.00 THÉRÈSE DESQUEYROUX (Claude Miller)

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ