ΚΑΝΝΕΣ 2011 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προσθηκη στο παρά πέντε

2011-05-06 11:20:28

Προσθηκη στο παρά πέντε




Οι προβλέψεις για προσθήκη της τελευταίας στιγμής στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ των Κανών επιβεβαιώθηκαν χθες, καθώς η διοργάνωση ανακοίνωσε πως η ταινία The artist του Γάλλου σκηνοθέτη Μισέλ Αζαναβίσιους προστίθεται στις υπόλοιπες 19 ταινίες του.


Οι προβλέψεις για προσθήκη της τελευταίας στιγμής στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ των Κανών επιβεβαιώθηκαν χθες, καθώς η διοργάνωση ανακοίνωσε πως η ταινία «The artist» του Γάλλου σκηνοθέτη Μισέλ Αζαναβίσιους προστίθεται στις υπόλοιπες 19 ταινίες του.

Με 20, λοιπόν, ταινίες στο διαγωνιστικό θα ξεκινήσει στις 11 Μαΐου το φεστιβάλ, ενώ ένα ακόμη πολυαναμενόμενο φιλμ, το «Elena» του Ρώσου δημιουργού Αντρέι Σβιάγκιντσεφ, θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο παράλληλο τμήμα «Ενα κάποιο βλέμμα». Τμήμα από το οποίο ξεκίνησε την πορεία του μετά βραβείου πριν από δύο χρόνια ο «Κυνόδοντας». Ο Γιώργος Λάνθιμος όμως, όπως όλα δείχνουν πλέον, δεν επιστρέφει στο φεστιβάλ, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να εισέρχεται στο διαγωνιστικό, έστω και στο παρά πέντε.

Από την Κρουαζέτ πάντως θα λείψουν και τα χλιδάτα πάρτι. Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο, πολλές εταιρείες κόβουν τις δεξιώσεις λόγω κρίσης.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ