ΚΑΝΝΕΣ 2011 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ταραντίνο θέλει Gaga. Φήμες;

2011-05-12 16:35:56

Ο Ταραντίνο θέλει Gaga. Φήμες;




Τα κινηματογραφικά φεστιβάλ εκτός από πολλές προβολές, ακόμα πολλά φλας και μερικά καταπληκτικά πάρτι είναι ο τόπος που ευδοκιμούν οι πιο ευφάνταστες φήμες για μελλοντικά πρότζεκτ, κάστινγκ και συνεργασίες που κάνουν τον κόσμο να παραμιλάει.


Τα κινηματογραφικά φεστιβάλ εκτός από πολλές προβολές, ακόμα πολλά φλας και μερικά καταπληκτικά πάρτι είναι ο τόπος που ευδοκιμούν οι πιο ευφάνταστες φήμες για μελλοντικά πρότζεκτ, κάστινγκ και συνεργασίες που κάνουν τον κόσμο να παραμιλάει. Μια από αυτές είναι και το υποτιθέμενο ενδιαφέρον του Κουέντιν Ταραντίνο για τη Lady Gaga: οι ψίθυροι θέλουν το τρομερό παιδί του cult κινηματογράφου να ετοιμάζεται να προτείνει ένα ρόλο στο εκκεντρικό pop monster που έχει σπάσει τα charts αλλά και τα νεύρα των σχεδιαστών μόδας με τις εξωφρενικές εμφανίσεις της. Καθώς μάλιστα αυτές τις ημέρες βρίσκονται και οι δυο στην Κρουαζέτ, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Ο Ταραντίνο έχει εκφραστεί στο παρελθόν κολακευτικά για τη Gaga, όταν η τελευταία δανείστηκε το “Pussy Wagon” του Death Proof για το κλιπ του “Telephone”. Το αποτέλεσμα ήταν πιο ταραντινικό και από τις ταινίες του Ταραντίνο και πολλοί είχαν μεταξύ αστείου και σοβαρού αναρωτηθεί αν οι δυο τους θα μπορούσαν να συναντηθούν στα κινηματογραφικά πλατό. Ο δημιουργός ταινιών όπως το Pulp Fiction, το Kill Bill και οι Άδωξοι Μπάσταρδη είχε πει για τη Gaga ότι "το 'χει" και ο σινε-Τύπος μιλούσε τότε για ένα από τα μελλοντικά σχέδια του σκηνοθέτη, όπου οραματιζόταν τη Lady σε ρόλο κατά συρροή δολοφόνου. Κατά σύμπτωση βέβαια, κάτι τέτοιο είχε κυκλοφορήσει και για τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ενώ σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά, με τον Κουέντιν να έχει επιτέλους (-είναι κι ο ίδιος από αυτούς που αρέσκονται να θολώνουν τα νερά όταν πρόκειται για τα επόμενα βήματά του -) αποκαλύψει ποια είναι τα προσεχή σχέδιά του.

Προς το παρόν η ποπ σταρ περιορίστηκε στο να τραγουδήσει σε ένα μουσικό event που κόστισε σχεδόν μισό εκατομμύριο δολάρια και αναμεταδόθηκε από το show της γαλλικής τηλεόρασης “Le Grand Journal”. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους της μετά το show ήταν η Ούμα Θέρμαν, ο Τζόνι Ντεπ, η Κάνι Γουέστ και το ζεύγος Τζολί – Πιτ που φέρονται να ήρθαν ως «δωράκι» στη Gaga από τον Ταραντίνο. Τέτοιου είδους πάντως «ανατριχιαστικές» λεπτομέρειες προέρχονται από μερίδα κυρίως του βρετανικού, αλλά και του γαλλικού Τύπου με συγκεκριμένο προσανατολισμό στη διασπορά φημών. Προς το παρόν ας κρατήσουμε την αμοιβαία εκτίμηση που ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να οδηγήσει. Πάντως με κοινό παρονομαστή την - στα όρια του γκροτέσκ- εκκεντρικότητα, δε μοιάζει και εντελώς απίθανο.  Α.Ν

Loading the player ...
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ