ΚΑΝΝΕΣ 2011 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Γούντι Άλεν ανοίγει τις φετινές Κάννες!

2011-02-02 17:13:52

Ο Γούντι Άλεν ανοίγει τις φετινές Κάννες!




Ανακοινώθηκε μόλις ότι η καινούρια ταινία του Γούντι Άλεν Midnight in Paris θα ανοίξει το φετινό φεστιβάλ Καννών στις  11 Μαϊου στη διάσημη αίθουσα Lumière, παρουσία του φετινού πρόεδρου της κριτικής επιτροπής Ρόμπερτ Ντε Νίρο


Ανακοινώθηκε μόλις ότι η καινούρια ταινία του Γούντι Άλεν "Midnight in Paris" θα ανοίξει το φετινό φεστιβάλ Καννών στις  11 Μαϊου στη διάσημη αίθουσα Lumière, παρουσία του φετινού πρόεδρου της κριτικής επιτροπής Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Η ρομαντική κομεντί γυρίστηκε πέρσι στη γαλλική πρωτεύουσα και σε αυτή συναντιούνται ένα μεγάλο φάσμα διεθνών σταρ από την Μαριόν Κοτιγιάρ και την Κάρλα Μπρούνι - Σαρκοζί μέχρι τον Όουεν Γουίλσον και τον Άντριεν Μπρόουντι.

Το Παρίσι είναι ο τρίτος σταθμός του ταξιδιού του διάσημου νεογιορκέζου σκηνοθέτη στις ευρωπαϊκές πόλεις μετά το Λονδίνο και την Βαρκελώνη. « Το Midnight in Paris είναι ένα ερωτικό γράμμα για το Παρίσι. Είναι το φιλμ που ο Γούντι Άλεν κοιτά πιο βαθιά στα ίδια θέματα που τον απασχολούν τον τελευταίο καιρό, δηλαδή την σχέση μας με την ιστορία, τη τέχνη, την απόλαυση, τη ζωή. Σε αυτή την 41η ταινία του μας αποκαλύπτει ξανά αυτά που αποτελούν την πηγή έμπνευσης του» δήλωσε ο διευθυντής του φεστιβάλ Τιερί Φερμό.

Το 64ο Φεστιβάλ Καννών θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 11 Μαΐου μέχρι την Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Κ. Ε.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ