ΚΑΝΝΕΣ 2011 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπραντ Πιτ και Σον Πεν στο κόκκινο χαλί

2011-05-17 09:16:02

Μπραντ Πιτ και Σον Πεν στο κόκκινο χαλί




Tα σκαλιά του μεγαλειώδους Παλέ ανέβηκαν την Δευτέρα το βράδυ ο Σον Πεν και ο Μπραντ Πιτ, συνοδευόμενος από την Αντζελίνα Τζολί, για την πρεμιέρα της ταινίας «Το Δέντρο της Ζωής»...


Tα σκαλιά του μεγαλειώδους Παλέ ανέβηκαν την Δευτέρα το βράδυ ο Σον Πεν και ο Μπραντ Πιτ, συνοδευόμενος από την Αντζελίνα Τζολί, για την πρεμιέρα της ταινίας «Το Δέντρο της Ζωής», του Τέρενς Μάλικ, όπου και πρωταγωνιστούν. Η πρωινή προβολή - που άφησε διχασμένο το κοινό καθώς μία μερίδα ξέσπασε σε αυθόρμητα χειροκροτήματα, ενώ άλλοι άρχισαν να γιουχάρουν - είναι ενδεικτική της δύναμης της ταινίας.

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την πρώτη προβολή, ο Τέρενς Μάλικ ήταν φυσικά απών. Ο Αμερικάνος σκηνοθέτης είναι γνωστός για την απέχθειά του προς τη δημοσιότητα και αποφέυγει τις κοσμικές εμφανίσεις. Το Φεστιβάλ των Καννών δεν θα αποτελούσε εξαίρεση. Απόντας ήταν και ο Σον Πεν, ο οποίος βρισκόταν στην Αϊτή και έφτασε εσπευσμένα για την βραδινή πρεμιέρα.

Ο Μπραντ Πιτ με την Τζέσικα Τσάστεϊν ήταν παρόντες ωστόσο, εκπροσωπώντας την ταινία που οι ίδιοι θεωρούν ως «ένα μοναδικό επίτευγμα» και ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι απέναντι στους δημοσιογράφους. Ο διάσημος σταρ εμφανίστηκε με ένα λευκό λινό κοστούμι, γυαλιά ηλίου και μακρύ μαλλί τραβηγμένο πίσω με μπριγιαντίνη. Έπλεξε το εγκώμιο του Μάλικ και δεν δίστασε να μας διαβεβαιώσει ότι είναι «κανονικός άνθρωπος. Σκεφτείτε ότι πάει και τουαλέτα», είπε κάποια στιγμή αστειευόμενος. Στις αμιγώς καλλιτεχνικές ερωτήσεις πάντως, ο Μπραντ Πιτ φάνηκε πιο αμήχανος, δίνοντας συνοπτικές απαντήσεις και εξαίροντας τη μεγαλοφυΐα του Μάλικ.

Ο τελευταίος δεν φάνηκε ούτε στην επίσημη βραδινή πρεμιέρα, στην οποία παρευρέθηκε και ο Λικ Μπεσόν, μεταξύ άλλων. Οι φαν που περίμεναν απέναντι από τα σκαλιά για ώρες πάντως αποζημιώθηκαν, αφού Μπραντ και Αντζελίνα πήγαν προς το μέρος τους και υπεγραψαν αρκετά αυτόγραφα.

Φαίδρα Βόκαλη

Loading the player ...
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ