ΚΑΝΝΕΣ 2010 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τζετ Σετ εναντίον AIDS

2010-05-21 15:27:58

Τζετ Σετ εναντίον AIDS




To καθιερωμένο γκαλά των αστέρων του Χόλιουντ εναντίον του AIDS πραγματοποιήθηκε και φέτος στις Κάννες, παρά την απουσία της διοργανώτριας επί των τιμών, Σάρον Στόουν.

To καθιερωμένο γκαλά των αστέρων του Χόλιουντ εναντίον του AIDS πραγματοποιήθηκε και φέτος στις Κάννες, παρά την απουσία της διοργανώτριας επί των τιμών, Σάρον Στόουν. Η εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την AmfAR, οργανισμό που ίδρυσε η Λιζ Τέιλορ με τον Έλτον Τζον για την υποστήριξη των θυμάτων του AIDS, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν παραδώσει τη σκυτάλη στην Σάρον Στόουν.

Στο Εντέν Ροκ της Καπ ντ'Αντίμπ συγκεντρώθηκε όλο το σταρ σύστεμ που παρευρίσκεται φέτος στο Φεστιβάλ: από την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Ράσελ Κρόου, μέχρι τον Μικ Τζάγκερ, την Κίρστεν Ντάνστ, τον Τζέραρντ Μπάτλερ, την Μαριόν Κοτιγιάρ, τον Μπενίσιο ντελ Τόρο αλλά και την Πάτι Σμιθ. Κάθε χρόνο, στο γκαλά πραγματοποιούνται δημοπρασίες με δώρα πρωτότυπα, που φέρουν κάτι από την αύρα των σταρς. Φέτος, μεταξύ άλλων πλειοδοτήθηκαν "Μια μέρα με τον Μπιλ Κλίντον", "Ενας ρόλος δίπλα στον Χιου Τζακμαν και την Κέιτ Γουίνσλετ στο επόμενο φιλμ του Πίτερ Φαρέλι" κι ακόμη "μια πριβέ φωτογράφιση με τον Καρλ Λάγκερφελντ". Φυσικά, το αντίτιμο της εισόδου για το συγκεκριμένο γκαλά αγγίζει ποσά αστρονομικά.

Φ.Β.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή 23 Μαϊου

19.15 Τελετή Λήξης
23.00 THE TREE Julie Bertuccelli

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ