ΚΑΝΝΕΣ 2008 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάννες ’08: Στιγμιότυπα της 6ης μέρας

2008-05-20 16:30:44

Σπίλμπεργκ και Λούκας δείχνουν πόσα Ιντιάνα Τζόουνς θα έχουμε τελικά!




Στη συνέντευξη τύπου του Γούντι Άλεν για το «Vicky Christina Barcelona» δεν έπεφτε καρφίτσα. Εκεί, ο 73χρονος σκηνοθέτης παραδέχτηκε ότι «είναι ήδη αρκετά δύσκολο να πείσεις έναν άνθρωπο να σου κάτσει, πόσο μάλλον δύο!». Με τη δήλωση αυτή απάντησε σε σχόλια δημοσιογράφων που υπαινίχτηκαν ότι η τελευταία ταινία του είναι μια ανεκπλήρωτη φαντασίωση του ίδιου του σκηνοθέτη για ένα ερωτικό τρίγωνο.

Aποστολή: Ορέστης Ανδρεαδάκης, Λουκάς Κατσίκας, Μανώλης Κρανάκης, Γιώργος Κρασσακόπουλος, Πόλυ Λυκούργου, Λήδα Γαλανού, Φαίδρα Βόκαλη

*  Στη συνέντευξη τύπου του Γούντι Άλεν για το «Vicky Christina Barcelona» δεν έπεφτε καρφίτσα. Εκεί, ο 73χρονος σκηνοθέτης παραδέχτηκε ότι «είναι ήδη αρκετά δύσκολο να πείσεις έναν άνθρωπο να σου κάτσει, πόσο μάλλον δύο!». Με τη δήλωση αυτή απάντησε σε σχόλια δημοσιογράφων που υπαινίχτηκαν ότι η τελευταία ταινία του είναι μια ανεκπλήρωτη φαντασίωση του ίδιου του σκηνοθέτη για ένα ερωτικό τρίγωνο. Στην ταινία, ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Χαβιέ Μπαρδέμ βρίσκεται μεταξύ τριών γυναικών, με δύο από τις οποίες μοιράζεται ένα σπίτι και μία σχέση. «Στην πραγματική ζωή, οι άνθρωποι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με δύο γυναίκες. Είναι πολλές οι επιπτώσεις». Τάδε έφη Γούντι Άλεν!

*  Ο Παφ Ντάντι (που πλέον έχει ζητήσει να αποκαλείται Π. Ντίντι) έσπειρε χθες τον πανικό στο κέντρο των Καννών! Όχι, μη φανταστείτε πιστολίδια και συμμορίες, απλά ο διάσημος ράπερ θέλησε να κάνει τα ψώνια του στην Κρουαζέτ χωρίς να φαντάζεται τα επακόλουθα. Ενώ ο ίδιος ψώνιζε στο κατάστημα Γκούτσι, κάποιοι περαστικοί τον αναγνώρισαν περνώντας απ’έξω και άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες. Λεπτό με το λεπτό το πλήθος μεγάλωνε και όταν στο τέλος έφτασαν και οι παπαράτσι, ο Παφ Ντάντι ήταν κυριολεκτικά εγκλωβισμένος στο πολυτελές κατάστημα. Χρειάστηκε να περάσει λίγη ώρα για να απομακρυνθεί το πλήθος και να καταφέρει να βγει με ασφάλεια. Ας πρόσεχε...

*  Στο κυριακάτικο πάρτυ του Ιντιάνα Τζόουνς ήταν όλοι εκεί: από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και τον Τζόρτζ Λούκας μέχρι τον Χάρισον Φορντ και την Καλίστα Φλόκχαρτ. Η Κέιτ Μπλάνσετ έκανε κι αυτή την εμφάνιση της σε μια απαστράπτουσα τουαλέτα, μοιράζοντας χαμόγελα.

Αριθμο-Κάννες

15+2 Υπουργοί Πολιτισμού έχουν διασχίσει μέχρι ώρας το κόκκινο χαλί στο 61ο Φεστιβάλ. Ο Έλληνας ομόλογός τους, που τα προηγούμενα τρία χρόνια παρίστατο παραδοσιακά, φέτος δε θα παρευρεθεί.

8.425.000 είναι ο αριθμός των τηλεθεατών που παρακολούθησαν την πρώτη αναμετάδοση απο το Παλαί στο γαλλικό κανάλι TF1

22 γυναίκες θα ανέβουν τα σκαλιά του Παλαί στις 22 Μαΐου. Πρόκειται για τις ηθοποιούς, σκηνοθέτες και παραγωγούς της οργάνωσης Parcours de Femmes.

Φ.Β.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ