Κέιτ Μπλάνσετ

2008-02-06 14:56:43
Loading the player ...

Υποψήφια για την ερμηνεία της στο «I’m Not There».
Υποψήφια για την ερμηνεία της στο «I’m Not There».

«Η Κέιτ υποδύεται την πιο χαρακτηριστική πτυχή του χαρακτήρα του Ντύλαν  Δεν ήθελα   να τον ενσαρκώσει οποιοσδήποτε. Μπήκε κατευθείαν μέσα στα άδυτα του χαρακτήρα του, όπως άλλωστε κάνει και σε κάθε ρόλο που ενσαρκώνει. Δεν είναι κάποιο κόλπο, είναι απλά το ταλέντο της, ξαφνικά γίνεται ο ήρωας του έργου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τοντ Χέινς.

Συμπεριλαμβανομένων και των δύο φετινών της υποψηφιοτήτων (είναι υποψήφια και για Α΄ γυναικείο ρόλο για την ερμηνεία της στο Ελίζαμπεθ, η Χρυσή Εποχή), η 38χρονη Κέιτ Μπλάνσετ μετρά μέχρι σήμερα πέντε συνολικά υποψηφιότητες και ένα Χρυσό Αγαλματάκι Β΄γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο Aviator του Σκορτσέζε το 2004.

H Aυστραλέζα ηθοποιός ξεκίνησε το «I’ m not there» αμέσως μετά τα γυρίσματα του «Ελίζαμπεθ». «Προς το τέλος των γυρισμάτων του Ελίζαμπεθ είχα ήδη αποκτήσει εμμονή με τον Μπομπ Ντύλαν και παρακολουθούσα όλες του τις συνεντεύξεις τύπου», εξομολογείται η ίδια η Μπλάνσετ.

Επόμενες κινηματογραφικές στάσεις: Θα τη δούμε στο καινούριο «Ιndiana Jones and the kingdom of the crystal skull» που βγαίνει στις αίθουσες τον Μάιο και στο πλευρό του Μπραντ Πιτ στο «The curious case of Benjamin Button».

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ