Στη μοκέτα με τους σταρζ!

2012-02-27 13:09:31

Χωρίς τις συνήθεις στυλάτες παρουσίες μπορούμε να ρίξουμε άφοβα το δηλητήριο που μας έμεινε αμανάτι από την περσινή τελετή, όπου μας είχε πάρει ο ύπνος.

Πολλές οι απουσίες στα φετινά Όσκαρ από τις συνήθεις στυλάτες παρουσίες (βλ. Κέιτ Μπλάνσετ, Τίλντα Σουίντον etc.), που φροντίζουν να βγάζουν το Χόλιγουντ ασπροπρόσωπο ενδυματολογικώς, όμως ουδέν κακόν αμιγές καλού, καθώς, ανενόχλητοι από υπέρκομψες ηθοποιές, μπορούμε πλέον να χύσουμε άφοβα το δηλητήριο που μας έμεινε αμανάτι από την περσινή τελετή, όπου μας είχε πάρει ο ύπνος.

Φορέστε λοιπόν τα μαύρα σας γυαλιά για να προλάβετε τα ατυχήματα (το cinemag δεν πρόκειται να αποζημιώσει τους απρόσεχτους για τυχόν βλάβες στον αμφιβληστροειδή) και απολαύστε με ασφάλεια...

Η Μέλανι Γκρίφιθ πρέπει να τα έχει πάρει τρελά με τον Αντόνιο Μπαντέρας, που την παράτησε σπίτι να προσέχει τα μούλικα και αποφάσισε να πάει στα Όσκαρς με τον Mumm-Ra.

Η Βαϊόλα Ντέιβις έχει κάνει θάματα με την ερμηνεία της στις «Υπηρέτριες», μπούχτισε όμως η γυναίκα να γυρνά με την ποδιά του δουλικού και είπε να το ρίξει έξω... ή μάλλον να τα ρίξει έξω!

Ο Ζαν Ντιζαρντάν μετά της συζύγου Αλεξάντρα Λαμί, η οποία ντύθηκε με αρχαιοελληνικό στυλ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα μας, συνδυάζοντάς το με τσαντάκι ντισκομπάλα, που συμβολίζει τον χορό του ζαλόγγου.

Ασήμωσε να σε πω... Ο Τζορτζ Κλούνεϊ παλεύει με τα πρώτα συμπτώματα του καταρράκτη, δίπλα στη Στέισι Κίμπλεϊ που αστραποβολάει με αποκλειστική δημιουργία της Sanitas Sanitas. Το τσαντάκι είναι ανοξείδωτο, με ενισχυμένο πάτο από ουράνιο.

Καλός ο Κόλιν, ακόμα καλύτερη όμως η ιταλιάνα η Κυρά Φερθ που είναι πρακτικό μυαλό και έχει φροντίσει για έξτρα αποθηκευτικό χώρο πάνω απ’ τα μεμέ της. Γιατί με αυτά τα μικρά τσαντάκια άντε να χωρέσεις κλειδιά προφυλακτικά, μάσκαρα, τα απαραίτητα βρε παιδί μου. Κι αν βαρεθεί στη χοροεσπερίδα, τρώει και τον πασατέμπο της και πετάει και τα φλούδια μέσα, μην την πούνε και βρωμιάρα που λερώνει τις φλοκάτες του Κόντακ Θίατερ.

Ένα επικίνδυνο τράβηγμα στους προσαγωγούς, καθώς απενεργοποιούσε νάρκες στο Τζιμπουτί, ανάγκασε τη φτωχή Αντζελίνα να κυκλοφορεί έτσι όπως την εβλέπετε, υποβασταζόμενη από τον αντρούκο της Μπραντ. Φήμες λένε ότι είχε κλείσει και τα μπροστινά καθίσματα στην αίθουσα για να απλώσει τη λαβωμένη της ποδάρα.

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα Όσκαρ (όχι πως πρόκειται να προταθεί ποτέ), έτσι, για να φορέσει κανένα ρούχο της προκοπής και η Μίλα Γιόβοβιτς που είναι όλο με τα μιλιτέρ και κυνηγάει ζόμπια.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει γεμάτη αυτοπεποίθηση σαν ξαναμμένη ζέβρα, προσπαθώντας να θαμπώσει το κοινό, μπας και ξεχάσει ότι το πιο ενδιαφέρον πράγμα στην καριέρα της αυτή τη στιγμή είναι η συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του Αμέρικαν Άιδολ. Ο αντιπερισπασμός πέτυχε.

Απαρηγόρητη, η Βιρτζίνια Μάντσεν το έριξε στις νουαζέτες, τα Ferrero Rocher και τα συριανά λουκούμια, επειδή δεν την προσέλαβε ο Αλεξάντερ Πέιν στους «Απόγονους», γιατί κατά τα αλλα σταυρώνει ταινία της προκοπής μόνο κάθε δίσεκτο έτος. Μα κι αυτός ο ομογενής δεν την έπαιρνε να παίξει έστω και την ετοιμοθάνατη να μην της μείνει ο καημός, γιατί τη βλέπω να τα βροντάει όλα και να τρέχει πίσω στο χωριό της στο Ιλινόι.

Η Τζέιν Σέιμουρ πάλι είχε να βγει έξω από τότε που έπαιρνε την πίεση από γηραλέους καουμπόιδες στην Άγρια Δύση, οπότε άρπαξε ό,τι βρήκε στη ντουλάπα της από τον καιρό που ονειρευόταν έναν ρόλο στη «Δυναστεία».

Έμαθε κι η Μέριλ για την κρίση στη Ευρώπη κι είπε να κάνει μία σίγουρη επένδυση... Έλιωσε λοιπόν όλες τις λίρες που ‘χε απ’ τον παππού της και ιδού! Τουλάχιστον ο μεταμοντέρνος αυτός φόρος τιμής στον θείο Όσκαρ της έφερε γούρι.

Η Σεϊλίν Γούντλεϊ μόλις το έσκασε από τις ουρσουλίνες για να παραστεί στην τελετή. Ωραίο το βίντατζ σου καλή μου, αλλά όταν έχεις μόλις ξεπεράσει την ακμή της εφηβείας γιατί δεν φοράς κάτι πιο αεράτο, κάτι πιο ξεμανίκωτο, τώρα που μπορείς, πριν σε χτυπήσει η βαρύτητα η ανελέητη και είναι πια αργά;

Πρώτη του φορά υποψήφιο στα Όσκαρ, είπε το Τζεσικάκι το Τσαστέιν να κάνει αίσθηση. Ξήλωσε λοιπόν το καναπεδάκι το Λουί Κενζ που ‘χε κειμήλιο από τη θειά της την Αμερσούδα και το ‘ραψε το φορεματάκι το μπάνικο με τις βαρύτιμες περικοκλάδες. Χαλάλι του!

Η Έμα Στόουν προσπαθεί να κρύψει τις πιπιλιές στο τρυφερό λαιμουδάκι της από το προχτεσινό όργιο. Αυτό ή έχει τα λαιμά της.

Ακόμα ψάχνει τη λουλακί χρωμοβαφή που αγόρασε απ’ του Μπακάκου η γιαγιά της Κέλι Όζμπορν. Κάτι μάς λέει ότι την τζούρνεψε η αλαφροχέρα η εγγόνα της.

Με αγάπη,
Ερζέμπετ Μπατόρι

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ