Fashion Police: Oι υποψήφιες των Όσκαρ συλλαμβάνονται

2012-02-21 12:31:50
Loading the player ...

Για τη Τζόαν και τη Μελίσα Ρίβερς η περίοδος των βραβείων είναι οικογενειακή υπόθεση. Όχι γιατί η βετεράνος κομεντιέν διεκδικεί κάποιο βραβείο, αλλά γιατί μητέρα και κόρη διευθύνουν το πιο αυστηρό αστυνομικό τμήμα της αμερικανικής τηλεόρασης.

Για τη Τζόαν και τη Μελίσα Ρίβερς η περίοδος των βραβείων είναι οικογενειακή υπόθεση. Όχι γιατί η βετεράνος κομεντιέν και πρωταγωνίστρια reality διεκδικεί κάποιο βραβείο, αλλά γιατί μητέρα και κόρη διευθύνουν το πιο αυστηρό αστυνομικό τμήμα της αμερικανικής τηλεόρασης. Το show του E! «Fashion Police» είναι ο φόβος και ο τρόμος των διασήμων και καλά θα κάνουν να προσέχουν τι φορούν στα κόκκινα χαλιά.

Τα όσκαρ είναι αναμενόμενα βούτυρο στο ψωμί τους, αφού όπως λέει η Μελίσα χαρακτηριστικά «στην τελετή ντύνονται όπως όταν επισκέπτεται κανείς τους πάμπλουτους παππούδες που ακόμα δεν έχουν οριστικοποιήσει τη διαθήκη τους»!

Όπως και τα βραβεία, έτσι και οι εμφανίσεις έχουν τα προγνωστικά τους.

Τι μαθαίνουμε από τις προβλέψεις τους για τις πιο κομψές και τις πιο κιτς του χαλιού; Ας δούμε τι πιστεύουν για τις υποψήφιες:

Για τη Γκλεν Κλόουζ εύχονται να ντυθεί γυναίκα. Εάν αυτό εξασφαλιστεί, μάλλον θα είναι κομψή και classy.

H Βαϊόλα Ντέιβις φέτος έχει υπερβεί τον εαυτό της (στην οθόνη), οπότε τα Όσκαρ θα είναι η μεγάλη στιγμή της και για την εμφάνισή της. Οι προβλέψεις τη θέλουν τυπική comme il faut εμφάνιση χολιγουντιανής σταρ.

Η Ρούνεϊ Μάρα; Για τη Τζόαν Ρίβερς, η πρωταγωνίστρια του Φίντσερ την έχει δει Αντζελίνα Τζολί. Είναι και οι δυο τόσο «goth» που κουράζει.

Το φαβορί Μέριλ Στριπ περνάει τις εξετάσεις του «Fashion Police», όταν δεν κάνει κάποια ατοπήματα φορώντας κομμάτια που μοιάζουν να βγήκαν από τη γκαρνταρόμπα της … Τέμπλ Γκράντιν (αμερικανίδα ερευνήτρια που ξεπέρασε τον αυτισμό της και την υποδύθηκε η Κλερ Ντέινς σε τηλεταινία).

Η Μισέλ- Μέριλιν- Ουίλιαμς; «Βαρετή και κάτι παραπέρα. Χρειάζεται επειγόντως νέο look». Από την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες τείνουμε να συμφωνήσουμε.

Για τη Μπερενίς Μπεζό η ετυμηγορία είναι ομόφωνη. «Αξιολάτρευτη και χαριτωμένη. Κι αυτή και ο σκύλος».

Η Τζέσικα Τσάστεϊν θα έχει τη μεγάλη ευκαιρία της όχι μόνο στις υποψηφιότητες αλλά και στην ενδυματολογική της επιλογή. Το ‘χει.

Η Τζάνετ ΜακΤίρ του Albert Nobbs που έκανε αξιοπρεπή εμφάνιση στα βραβεία των ηθοποιών αναμένεται να είναι ανάμεσα στις καλοντυμένες. Μοναδική ένσταση της Μελίσα, αυτό το τόσο προβλέψιμο "look ηθοποιού".

Για τη Μελίσα Μακάρθι των Φιλενάδων η αστυνομία της μόδας κάνει like, υποστηρίζοντας τις καμπύλες της. Όσο για την Οκτάβια Σπένσερ; Επίσης θετική ψήφος. «Γιατί όποτε ξεμύτισε εκεί έξω, το έκανε σωστά».

Επιεικείς γενικά οι προβλέψεις. Άλλωστε αν το θάψιμο γίνει προκαταβολικά τι θα έχουν να πουν στο ειδικά στημένο για τα Όσκαρ show την Τρίτη; Εκεί στοιχηματίζουμε ότι θα βγουν περισσότερα κεντριά.

A.N

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ