Σον Πεν και Μελ Γκίμπσον σε συνάντηση κορυφής! Δείτε πρώτοι το «Ο Καθηγητής και ο Τρελός» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
17:00
19/3

Σον Πεν και Μελ Γκίμπσον σε συνάντηση κορυφής! Δείτε πρώτοι το «Ο Καθηγητής και ο Τρελός»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την ταινία «Ο Καθηγητής και ο Τρελός» την Τρίτη 26 Μαρτίου στον κινηματογράφο Village στο Mall Athens.

Λονδίνο, 1872. Ο καθηγητής Τζέιμς Μάρεϊ (Μελ Γκίμπσον) αρχίζει να συγκεντρώνει ορισμούς με αφορμή την πρώτη έκδοση του Λεξικού της Οξφόρδης για την αγγλική γλώσσα. Λαμβάνει πάνω από 10,000 λήμματα από έναν δόκτορα Γουίλιαμ Μάινορ (Σον Πεν), ο οποίος είναι τρόφιμος σε άσυλο φρενοβλαβών εγκληματιών.

Βασισμένη στο ομώνυμο διεθνές μπεστ σέλερ του Σάιμον Γουίντσεστερ, η ταινία «Ο Καθηγητής και ο Τρελός» είναι μια συναρπαστική αληθινή ιστορία παραφροσύνης, ιδιοφυΐας και εμμονής, με πρωταγωνιστές δύο αξιόλογους άντρες που άφησαν το σημάδι τους γράφοντας το Λεξικό της Αγγλικής Γλώσσας της Οξφόρδης, ένα εγχείρημα ξεκίνησε το 1857 και ήταν ένα από τα πιο φιλόδοξα και επαναστατικά έργα του ανθρώπινου πνεύματος.

Στη γεμάτη μυστήριο και αγωνία ταινία -που θα μας ταξιδέψει στο σκοτεινό Λονδίνο του 19 ου αιώνα- πρωταγωνιστούν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Μελ Γκίμπσον (Braveheart) και Σον Πεν (Mystic River). Η συνταρακτική ιστορία πίσω από ένα μνημειώδες έργο της ανθρωπότητας μεταφέρεται στον κινηματογράφο και καθηλώνει τον θεατή με τη συναρπαστική πορεία της τρέλας δίπλα στην ιδιοφυΐα.

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 40 τυχερούς να δουν πρώτοι την ταινία «Ο Καθηγητής και ο Τρελός» την Τρίτη 26 Μαρτίου στον κινηματογράφο Village στο Mall Athens (ΜΕΤΡΟ Νερατζιώτισσα) στις 20:00 (ώρα προσέλευσης 19:30). Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Ο Καθηγητής και ο Τρελός» θα κυκλοφορήσει 28 Μαρτίου στους κινηματογράφους από την Tanweer.