Ένα νέο σκοτεινό κεφάλαιο για το «The Conjuring»! Δείτε πρώτοι την «Καλόγρια» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:00
21/8

Ένα νέο σκοτεινό κεφάλαιο για το «The Conjuring»! Δείτε πρώτοι την «Καλόγρια»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την ταινία «Η Καλόγρια» τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στον κινηματογράφο Αθήναιον.

Όταν μια νεαρή καλόγρια αυτοκτονεί σ΄ένα μοναστήρι της Ρουμανίας, ένας ιερέας με θολό παρελθόν και μία ασκούμενη μοναχή, στέλνονται από το Βατικανό για να διερευνήσουν το θάνατό της, όμως στην πορεία έρχονται αντιμέτωποι με μία σειρά από ένοχα μυστικά. Διακινδυνεύοντας όχι μόνο τη ζωή τους αλλά και την πίστη και τις ίδιες τις ψυχές τους, παλεύουν τις δαιμονικές δυνάμεις που εμφανίζονται στο διάβα τους παίρνοντας τη μορφή της δαιμονικής μοναχής που τρομοκράτησε το κοινό στο «The Conjuring 2». Την ίδια στιγμή, η μονή γίνεται ένα τρομακτικό πεδίο μάχης ανάμεσα στους ζωντανούς και των καταραμένους.

Ο Τζέιμς Γουάν, δημιουργός των ταινιών «The Conjuring» και «The Conjuring 2», διερευνά ακόμα μία σκοτεινή γωνία του σύμπαντος με την ταινία «Η Καλόγρια». Τη σκηνοθεσία έχει ο Κόριν Χάρντι (»The Hallow»), και την παραγωγή οι Γουάν και Πίτερ Σάφραν, που ήταν παραγωγός και όλων των ταινιών του σίκουελ «The Conjuring». Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο υποψήφιος για Όσκαρ Ντέμιαν Μπίτσιρ («A Better Life») ως ο Πάτερ Μπερκ και η Ταίσα Φαρμίγκα («American Horror Story») ως η αδερφή Ιρένε. Το καστ συμπληρώνει η Σαρλότ Χόουπ («Game of Thrones») ως η αδερφή Βικτόρια, η Ίνγκριντ Μπισού («Toni Erdmann») ως η αδερφή Οάνα και η Μπόνι Άαρονς που επαναλαμβάνει το ρόλο που είχε στην ταινία «Conjuring 2».

Την ταινία σκηνοθετεί ο Κόριν Χάρτι, σε σενάριο του Γκάρι Ντόμπερμαν («It») το οποίο βασίζεται στην ιστορία των Τζέιμς Γουάν και Γκάρι Ντόμπερμαν. Με τον Χάρντι συνεργάζονται ο διευθυντής φωτογραφίας Μαξίμ Αλεξάντρ («Annabelle: Creation»), η σχεδιάστρια κοστουμιών Σάρον Γκίλαμ («Black Mirror»), ενώ τη μουσική υπογράφει ο Άμπελ Κορζενιόφσκι («Nocturnal Animals»).

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 40 τυχερούς να δουν πρώτοι την ταινία «Η Καλόγρια» τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στον κινηματογράφο Αθήναιον (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 124 ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι) στις 20:30 (ώρα προσέλευσης 20:00). Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Η Καλόγρια» κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου 2018 από την Tanweer.