16:00
10/4

Ένας μεξικάνικος μύθος ζωντανεύει! Δείτε πρώτοι την «Κατάρα της Γιορόνα»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την ταινία «Η Κατάρα της Γιορόνα» την Δευτέρα 15 Απριλίου στην αίθουσα Sphera του κινηματογράφου Village στο Mall Athens.

H Γιορόνα. Μία γυναίκα που κλαίει. Μία απόκοσμη παρουσία, κάπου ανάμεσα στον Ουρανό και την Κόλαση, παγιδευμένη σε μια φοβερή μοίρα σφραγισμένη από το ίδιο της το χέρι. Η απλή αναφορά στο όνομά της προκαλεί τρόμο σ’ ολόκληρο τον κόσμο, για γενιές. Όταν ήταν ζωντανή, έπνιξε τα παιδιά της, εξαιτίας της οργισμένης ζήλιας της, ρίχνοντας στη συνέχεια και τον εαυτό της στο αφρισμένο ποτάμι, σπαράζοντας από πόνο.

Τώρα τα δάκρυα της είναι αιώνια. Είναι θανατηφόρα. Και εκείνοι που ακούν το θανάσιμο θρήνο της τη νύχτα, είναι καταδικασμένοι. Η Γιορόνα παραφυλά στις σκιές και αρπάζει παιδιά, θέλοντας να τα κάνει δικά της. Καθώς οι αιώνες περνούν, η επιθυμία της έχει γίνει πιο αδηφάγα ... και οι μέθοδοι της πιο τρομακτικές.

Στη δεκαετία του 1970, στο Λος Άντζελες, η Γιορόνα παραφυλά τη νύχτα, για νέα παιδιά. Παραβλέποντας την προειδοποίηση μιας προβληματικής μητέρας που είναι ύποπτη για παιδική παρενόχληση, μία κοινωνική λειτουργός και τα μικρά παιδιά της σύντομα θα βρεθούν σε μια τρομακτική, υπερφυσική σφαίρα. Η μόνη τους ελπίδα να επιβιώσουν από τη θανατηφόρα οργή της Γιορόνα είναι ένας απογοητευμένος ιερέας, που προσπαθεί να κρατήσει μακριά το κακό υιοθετώντας τις δικές τους μυστικιστικές τακτικές. Όμως μέσα τους συγκρούονται συνεχώς ο φόβος και η πίστη.

Στις 17 Απριλίου του 2019, ο διαχρονικός μεξικάνικος μύθος ζωντανεύει και πάλι μέσω της ταινίας «Η Κατάρα της Γιορόνα», μία παραγωγή των Εμίλ Γκλάντστοουν, Γκάρι Ντίμπερμαν («IT», «Annabelle») και Τζέιμς Γουάν («The Conjuring»). Η ταινία αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Μάικλ Τσάβες που κέρδισε με το «The Maiden» το βραβείο Shriekfest για την καλύτερη ταινία μικρού μήκους το 2016.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Λίντα Καρντελίνι («Avengers: Age of Ultron»), Ρέιμοντ Κρουζ («Major Crimes»), Πατρίτσια Βελάσκεζ («The L Word») η Μαρισόλ Ραμίρεζ («NCIS: Los Angeles») και ο πρωτοεμφανιζόμενος Ρομάν Χρίστου.

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 20 τυχερούς να δουν πρώτοι την ταινία «Shazam!» την Δευτέρα 1 Απριλίου στην αίθουσα Sphera του κινηματογράφου Village στο Mall Athens (ΜΕΤΡΟ Νερατζιώτισσα) στις 20:30 (ώρα προσέλευσης 20:00). Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Η Κατάρα της Γιορόνα» κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 από την Tanweer.