Οι Νύχτες Πρεμιέρας ενδίδουν στον εφιάλτη! Δείτε πρώτοι στην Ελλάδα το «Suspiria» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
21:00
17/10

Οι Νύχτες Πρεμιέρας ενδίδουν στον εφιάλτη! Δείτε πρώτοι στην Ελλάδα το «Suspiria»

Tο 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, το cinemagazine.gr και η Seven Films σας προσκαλούν στο sneak preview της πολυαναμενόμενης ταινίας «Suspiria» του Λούκα Γκουαντανίνο.

Επειδή το 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας δεν είπε την τελευταία του κουβέντα (και δεν σας χαλάει χατίρι) σας ετοιμάσαμε μία μεταφεστιβαλική προβολή - έκπληξη! Μην κανονίσετε τίποτα άλλο για το φετινό κινηματογραφικό Halloween: ώρα να δώσετε την ψυχή σας στο χορό!

Απέραντο σκοτάδι στροβιλίζεται στο κέντρο μιας διεθνούς φήμης σχολής χορού. Κάποιοι θα υποκύψουν στον εφιάλτη. Άλλοι επιτέλους θα ξυπνήσουν.

Οι 19 παραπάνω λέξεις συνοψίζουν με τον τρόπο τους την πιο κρυπτική ταινία της χρονιάς, ένα «ριμέικ που δεν είναι ριμέικ», το ερωτικό γράμμα του Λούκα Γκουαντανίνο σε μία από τις αγαπημένες του ταινίες, μία φιλμική αναμέτρηση με το κολοσσιαίο φιλμ που έκανε ο Ντάριο Αρτζέντο το 1977. Λίγο μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στο φεστιβάλ της Βενετίας, το «Suspiria» έδειξε πως θα είναι άνετα το «mother!» της φετινής χρονιάς, διχάζοντας από την πρώτη στιγμή τους κριτικούς, κερδίζοντας πάντως το κοινό που ανταπέδωσε την εμπειρία της πρώτης προβολής με ένα οκτάλεπτο χειροκρότημα. 

Ο Λούκα Γκουαντανίνο, περιγράφοντας την ταινία του είπε: «Αναρωτιέμαι συνέχεια πως θα αντιδράσει ο κόσμος όταν το δει, επειδή βασίζεται σε ένα αριστούργημα, άλλωστε και εγώ πολλές φορές κοροϊδεύω όταν ακούω πως κάποιος θέλει να κάνει remake π.χ. του "8 1/2".  Αυτό που έχω όμως να πω είναι πως το νέο "Suspiria" είναι ένα πολύ προσωπικό φιλμ, σχεδόν σαν οξυγόνο για μένα. Όταν είδα την ταινία του Αρτζέντο πριν 32 χρόνια, τα συναισθήματα που είχα ήταν τόσο δυνατά και σημαντικά στην εξέλιξή μου, που αυτό που θέλω τώρα είναι να εξερευνήσω την εμπειρία του να βλέπεις αυτή την ταινία».

Έφτασε λοιπόν η ώρα να απολαύσετε αυτή την εμπειρία. Tο 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, το cinemagazine.gr και η Seven Films σας προσκαλούν το sneak preview της ταινίες, μία εβδομάδα πριν την προβολή της στις αίθουσες. 

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου στις 22:00 στην ανακαινισμένη (με stadium seating και ήχο 7.1) Αίθουσα 1 του κινηματογράφου Νιρβάνα Cinemax (Λεωφ. Αλεξάνδρας 192, ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι) και το cinemagazine.gr εξασφάλισε θέσεις για 100 τυχερούς!

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου και θα σταλεί email ΜΟΝΟ στους τυχερούς. 

Στην περίπτωση που διαβάζετε το site από κινητό, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εδώ.

Για εισιτήρια: 
Εισιτήρια: 8,50, παιδ.-φοιτ. € 6,50, άνω των 65 € 7,00. 
Πώληση από το internet: https://www.cinemaxshop.gr 
Τηλεφωνική πώληση: Με πιστωτική κάρτα
801 11 300 400 (από σταθερό τηλέφωνο) | 210-8259974 - 2109703158 (από κινητό)
Ώρες λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου: Καθημερινά 17:00 - 23:00

Το «Suspiria» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την 1η Νοεμβρίου από τη Seven Films.