Η Δύναμη μαζί μας! Κερδίστε DVDs του «Star Wars: Οι Τελευταίοι Τζεντάι» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
15:59
23/4

Η Δύναμη μαζί μας! Κερδίστε DVDs του «Star Wars: Οι Τελευταίοι Τζεντάι»

Το cinemagazine.gr και η Feelgood Entertainment σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε DVDs τους όγδοου επεισοδίου του saga του Πολέμου των Άστρων «Star Wars: Οι Τελευταίοι Τζεντάι».

Οι «Τελευταίοι Τζεντάι» επέστρεψαν τον προηγούμενο Δεκέμβρη σε ένα από τα πιο στιλιστικά αναβαθμισμένα και εντυπωσιακά «Star Wars» που έχουμε δει ποτέ. Ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον παρέδωσε ένα χιουμοριστικό και περιπετειώδες, παλιομοδίτικο και ευρηματικό επεισόδιο και μετέτρεψε τους «Τελευταίους Τζεντάι» σε μία συναρπαστική, επική απόδραση μέσα στην κινηματογραφική αίθουσα.

Στο όγδοο επεισόδιο, η ιστορία των Σκάιγουοκερ συνεχίζεται καθώς οι πρωταγωνιστές του «Η Δύναμη Ξυπνάει» ξεκλειδώνουν αρχαία μυστήρια της Δύναμης και αποκαλύψεις για το παρελθόν. Η Ρέι αναπτύσσει τις καινούριες της ικανότητες με την καθοδήγηση του Λουκ Σκάιγουοκερ και η Αντίσταση προετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη με το Πρώτο Τάγμα.

Ο Τζόνσον τόλμησε να κάνει τα απαραίτητα βήματα προς τα εμπρός, ρίχνοντας όμως κλεφτές ματιές προς τα πίσω. Τόσο ο ίδιος, όσο και ο Έιμπραμς (και προφανώς όλοι όσοι εμπλέκονται στην παραγωγή της νέας τριλογίας) είναι άνθρωποι που μεγάλωσαν με τις αυθεντικές ταινίες, εμπνεύστηκαν από αυτές και τώρα έχουν την ευθύνη να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, τιμώντας και εξελίσσοντας το μύθο. Ο Μαρκ Χάμιλ στο ρόλο του Λουκ Σκαϊγουόκερ συγκεντρώνει άνετα το ενδιαφέρον - δείγμα του πόσο είχε λείψει ο Λουκ από τις ταινίες και το franchise - ενώ η αδικοχαμένη Κάρι Φίσερ δηλώνει παρούσα ως Στρατηγός Λέια και ο Τζόνσον της επιφυλάσσει δυο αξέχαστες στιγμές, που τιμούν τη μνήμη της.

Μέχρι λοιπόν να δούμε το επόμενο κινηματογραφικό κεφάλαιο, που θα ολοκληρώσει το saga των ΣκαΙγουόκερ, το ΣΙΝΕΜΑ - cinemagazine.gr και η Feelgood Entertainment σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε DVDs της ταινίας «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi». Η ταινία κυκλοφορεί σε Disney DVD, BluRay και 3D superset με σχολιασμούς, αφιέρωμα στο σκηνοθέτη, τα βίντεο-παρακηνίων «Η Δύναμη ισορροπεί» και «Αναλύοντας τις σκηνές», αλλά και κομμένες σκηνές της ταινίας!

Κάντε comment, like ή share στο αντίστοιχο ποστ στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τα διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.