Απόδραση στο χωριό! Κερδίστε προσκλήσεις για το «Σόπι - Μια Ημέρα Ακόμη» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
17:00
13/3

Απόδραση στο χωριό! Κερδίστε προσκλήσεις για το «Σόπι - Μια Ημέρα Ακόμη»

Το cinemagazine.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για τις αποκλειστικές προβολές του ντοκιμαντέρ του Χρήστου Πυθαρά «Σόπι - Μια Ημέρα Ακόμη» στον κινηματογράφο Δαναό αυτό το σαββατοκύριακο. 

Ένα 24ωρο στο χωριό Σόπι, λίγες δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από τον Πύργο, στην ορεινή Ηλεία. Μια μέρα τρύγου αλλά και μια μέρα που οι κάτοικοι του χωριού ζουν ο καθένας με τον ιδιαίτερο, αξέχαστα λιτό και γοητευτικό τρόπο του.

Ο Χρήστος Πυθαράς («Ευτυχία») ολοκληρώνει ένα σχέδιο που ξεκίνησε σχεδόν δέκα χρόνια πριν, ένα σχέδιο που κόντεψε να εγκαταλειφθεί λόγω ατυχιών χάθηκε ο ήχος ενός περίπου 30% που είχε κινηματογραφηθεί. Όμως, με καλή θέληση πολλά παρακάμπτονται και η ιδιοσυγκρασιακή ματιά στους κατοίκους ενός χωριού, με τα χούγια, τη χάρη και την έξοχη έλλειψη επιτήδευσης, έδωσε στο τέλος ένα απολαυστικό και έξω καρδιά υλικό.

Το ντοκιμαντέρ «Σόπι - Μια Ημέρα Ακόμη» προβάλλεται αποκλειστικά στον κινηματογράφο Δαναό (ΜΕΤΡΟ Πανόρμου), αυτό το σαββατοκύριακο, 16 και 17 Μαρτίου στις 16:00. Το cinemagazine.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 10 διπλές προσκλήσεις (5 για κάθε προβολή) κάνοντας comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.