Η Δύναμη μαζί σας! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα «Solo: A Star Wars Story» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:59
15/5

Η Δύναμη μαζί σας! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα «Solo: A Star Wars Story»

Το cinemagazine.gr και η Feelgood Entertainment, σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την ταινία «Solo: A Star Wars Story» την Τετάρτη 23 Μαΐου και ώρα 20:30 στον κινηματογράφο Αθήναιον.

Ένας μακρινός γαλαξίας πλησιάζει!

Επιβιβαστείτε στο Millennium Falcon για ένα ταξίδι σ’ ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακριά στο Solo: A Star Wars Story, μια καινούρια ιστορία με τον πιο αγαπημένο απατεώνα του διαστήματος. Μέσα από μια σειρά παράτολμες περιπέτειες σε έναν σκοτεινό και επικίνδυνο εγκληματικό υπόκοσμο, ο Han Solo γίνεται φίλος με τον πελώριο μελλοντικό του συν-πιλότο, τον Chewbacca και συναντά τον περιβόητο τζογαδόρο Lando Calrissian, σε ένα ταξίδι που θα καθορίσει την πορεία ενός από τους πιο αναπάντεχους ήρωες του σύμπαντος που λέγεται Star Wars.

Το «Solo: A Star Wars Story» θα μας πάει άλλη μια βόλτα στο διάστημα πριν από τα γεγονότα του «Star Wars: Μια Νέα Ελπίδα» (1977). Με βασικό χαρακτήρα τον δημοφιλέστερο απατεώνα του γαλαξία, τον Χαν Σόλο που μας πρωτοσύστησε ο Χάρισον Φορντ, αλλά τώρα «φορά» το πρόσωπο του Άλντεν Έρενραϊχ, λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό. Από αυτά που γνωρίζουμε ήδη, η ιστορία θα αναφέρεται στο πώς ο νεαρός Χαν Σόλο έγινε ο μεγαλύτερος λαθρέμπορος, κλέφτης κι απατεώνας του γαλαξία πριν συναντήσει τον Λουκ Σκαϊγουόκερ και τον Όμπι-Ουάν Κενόμπι.

Μαζί με τον Άλντεν Έρενραϊχ («Χαίρε Καίσαρ!») που ερμηνεύει τον Χαν Σόλο, συμπρωταγωνιστούν ο Γούντι Χάρελσον, στο ρόλο του εκπαιδευτή του, η μητέρα των Δράκων-Εμίλια Κλαρκ («Game of Thrones»), o Πολ Μπέτανι, παλιός γνώριμος του Ρον Χάουαρντ, και ο Ντόναλντ Γκλόβερ («Atlanta») ως Λάντο Καλρίσιαν.

Το cinemagazine.gr και η Feelgood, δίνουν την ευκαιρία σε 20 τυχερούς να δουν πρώτοι την ταινία «Solo: A Star Wars Story» την Τετάρτη 23 Μαΐου και ώρα 20:30 (ώρα προσέλευσης 20:00) στον κινηματογράφο Αθήναιον (ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι). Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Solo: A Star Wars Story» κυκλοφορεί 24 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.