Κερδίστε συλλεκτικά, διαγαλαξιακά δώρα «Solo: A Star Wars Story»! - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
14:00
16/5

Κερδίστε συλλεκτικά, διαγαλαξιακά δώρα «Solo: A Star Wars Story»!

Ο αγαπημένος ήρωας του κινηματογραφικού σύμπαντος του «Star Wars» επιστρέφει με μία «Solo» περιπέτεια και το cinemagazine.gr σε συνεργασία με τη Feelgood Entertainment, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα!

Επιβιβαστείτε στο Millennium Falcon ξανά!

Ο Χαν Σόλο επιστρέφει σε έναν μακρινό γαλαξία και φυσικά στη μεγάλη οθόνη με το «Solo: A Star Wars Story», μια καινούρια περιπέτεια με τον πιο αγαπημένο απατεώνα του διαστήματος. Μέσα από μια σειρά παράτολμες περιπέτειες σε έναν σκοτεινό και επικίνδυνο εγκληματικό υπόκοσμο, ο Han Solo γίνεται φίλος με τον πελώριο μελλοντικό του συν-πιλότο, τον Chewbacca και συναντά τον περιβόητο τζογαδόρο Lando Calrissian, σε ένα ταξίδι που θα καθορίσει την πορεία ενός από τους πιο αναπάντεχους ήρωες του σύμπαντος που λέγεται Star Wars.

Διαβάστε ακόμη:
Η Δύναμη μαζί σας! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα «Solo: A Star Wars Story»

Ο Άλντεν Έρενραϊχ αναλαμβάνει τον ρόλο που πρωτοσύστησε και έκανε διάσημο ο Χάρισον Φορντ, και από τις πρώτες κριτικές, φαίνεται πως τα πήγε περίφημα. «Για 'μένα είναι ένα love story μεταξύ του Χαν και του Τσούι», υποστηρίζει ο θρυλικός σεναριογράφος της ταινίας Λόρενς Κάσνταν («Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται», «Η Μεγάλη Ανατριχίλα»). «Η σχέση τους ήταν πάντα το αγαπημένο μου κομμάτι στην ιστορία και το γεγονός πως μόνο ο Χαν καταλαβαίνει το τι λέει ο Τσούι, είναι μία διασκεδαστική ευκαιρία για κωμωδία».

Στην ταινία ο Ντόναλντ Γκλόβερ, που έχει σαρώσει τηλεοπτικά με το εξαιρετικό «Atlanta», υποδύεται τον τζογαδόρο Λάντο Καλρίσιαν, άσπονδο φίλο του Χαν, χαρακτήρα που γνωρίσαμε στο «Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται» (με τον Μπίλι Ντι Γουίλιαμς στο ρόλο). Ποιο είναι το παρελθόν τους; «Θα πάρουμε μία γεύση. Πόσο καλός είναι ο Λάντο; Πόσο καλός είναι ο Χαν;», λέει ο Γκλόβερ.

Όσο για τη «μητέρα  των Δράκων» Εμίλια Κλαρκ, στο «Solo» είναι η φαμ-φατάλ Κι'Ρα που φέρνει κάτι από νουάρ στο σύμπαν του «Star Wars». «Απλά κάνει τα πάντα για να μείνει ζωντανή», υποστηρίζει η Κλαρκ, κάτι ανάλογο με τον Τομπάιας Μπέκετ, τον μέντορα του Χαν Σόλο που ερμηνεύει ο φετινός υποψήφιος για Όσκαρ Β' Αντρικού Γούντι Χάρελσον («Τρεις Πινακίδες Έξω από το Έμπινγκ στο Μιζούρι»). 

Το cinemagazine.gr και η Feelgood, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα της ταινίας «Solo: Α Star Wars Story»: σημειωματάρια Chewbacca, usb-μπρελόκ, κασετίνες και παιδικά μπλουζάκια. Κάντε comment, like ή share στο αντίστοιχο ποστ στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τα διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Solo: A Star Wars Story» κυκλοφορεί 24 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.