«Ready Player One»: Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου του Έρνεστ Κλάιν - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
12:34
5/4

«Ready Player One»: Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου του Έρνεστ Κλάιν

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας «Ready Player One», το cinemagazine.gr σε συνεργασία με την Tanweer και τις εκδόσεις πατάκη, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε αντίτυπα του ομώνυμου βιβλίου του Έρνεστ Κλάιν.

Ο τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ Στίβεν Σπίλμπεργκ («Η Λίστα του Σίντλερ», «Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν») σκηνοθετεί την απόλυτη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, «Ready Player One», βασισμένη στο bestseller του Έρνεστ Κλάιν («Αν Είσαι Έτοιμος, Πάτα Enter), που έχει γίνει παγκόσμιο φαινόμενο. Στα ελληνικά το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη με τον τίτλο «Αν Είσαι Έτοιμος, Πάτα Enter».

Βρισκόμαστε στο 2045. Επικρατεί χάος και ο κόσμος μοιάζει να καταρρέει.  Μόνη σωτηρία είναι το OASIS, ένα επεκτατικό σύμπαν εικονικής πραγματικότητας που δημιουργήθηκε από τον ευφυή και εκκεντρικό Τζέιμς Χάλιντεϊ (Μαρκ Ράιλανς). Όταν ο Χάλιντεϊ πεθαίνει, αφήνει την αμύθητη περιουσία του στο πρώτο άτομο που θα βρει ένα ψηφιακό πασχαλινό αυγό, κρυμμένο κάπου στο OASIS, πυροδοτώντας έναν διαγωνισμό που καθηλώνει όλο τον κόσμο. Όταν ένας απίθανος νεαρός ήρωας με το όνομα Γουέιντ Γουάτς (Τάι Σέρινταν) αποφασίζει να πάρει μέρος στον διαγωνισμό, παρασύρεται σε ένα ιλιγγιώδες κυνήγι θησαυρού που αψηφά τους κανόνες της πραγματικότητας μέσα σε ένα φανταστικό σύμπαν μυστηρίου, ανακαλύψεων και κινδύνων.

Στη θεαματική, συναρπαστική, καταιγιστική και διασκεδαστική  ταινία πρωταγωνιστούν οι Τάι Σέρινταν («X-Men: Apocalypse», «Mud»), Ολίβια Κουκ («Me and Earl and the Dying Girl», «Bates Motel»), Μπεν Μέντελσον («Rogue One – A Star Wars Story», «Bloodline») και Τ. Τζ. Μίλερ («Deadpool», «Silicon Valley»). Μαζί τους, οι Σάιμον Πεγκ (ταινίες «Star Trek», ταινίες «Mission: Impossible») και ο βραβευμένος με Όσκαρ, Μαρκ Ράιλανς («Bridge of Spies», «Dunkirk»).  Το απαιτητικό σενάριο υπογράφουν ο Ζακ Πεν και ο συγγραφέας του βιβλίου, Έρνεστ Κλάιν.

Το ΣΙΝΕΜΑ σε συνεργασία με την Tanweer και τις εκδόσεις Πατάκη, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε 5 αντίτυπα του ομώνυμου βιβλίου του Έρνεστ Κλάιν. Τις τελευταίες 10 μέρες μέσα από τρία άρθρα σας δώσαμε «τρία κλειδιά» για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Ήρθε η ώρα λοιπόν να απαντήσετε στις παρακάτω ερωτήσεις και πέντε τυχεροί που θα απαντήσουν σωστά, θα κερδίσουν ο καθένας από ένα βιβλίο της ταινίας.

Η ταινία «Ready Player One» κυκλοφορεί ήδη στις ελληνικές αίθουσες, και σε 3D, από την Tanweer.

Για τις ερωτήσεις αναζητήστε την απάντηση στα άρθρα:
Κλειδί πρώτο! 10+1 trivia για το «Ready Player One» του Στίβεν Σπίλμπεργκ
Κλειδί δεύτερο! Το κινηματογραφικό inception της «Επιστροφής στο Μέλλον»
Κλειδί τρίτο! Οι 10 κινηματογραφικοί σταθμοί του Σπίλμπεργκ στα '80s