Ο Jigsaw σας γυρεύει! Δείτε πρώτοι το «Saw: Legacy» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:59
31/10

Ο Jigsaw σας γυρεύει! Δείτε πρώτοι το «Saw: Legacy»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την ταινία «Saw: Legacy» την Τρίτη 7 Νοεμβρίου και ώρα 20:30 στον κινηματογράφο Village Cinemas @Athens Metro Mall.

Ένα από τα πιο επιτυχημένα και κερδοφόρα horror franchises όλων των εποχών επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, πηγαίνοντας τα διεστραμμένα σενάρια δολοφονιών, σήμα κατατεθέν του Jigsaw, στο επόμενο στάδιο.

Μετά από μια σειρά φόνων που φέρουν την σφραγίδα του δολοφόνου Jigsaw, η αστυνομία αρχίζει να κυνηγάει το φάντασμα ενός άνδρα, νεκρού για πάνω από μια δεκαετία, εμπλεκόμενοι σε ένα νέο παιχνίδι που είναι μόνο στην αρχή. Έχει επιστρέψει ο Τζον Κράμερ από τους νεκρούς για να θυμίσει στον κόσμο πως πρέπει να είναι ευγνώμονες για το δώρο της ζωής; Ή είναι μια παγίδα που έχει στήσει ένας άλλος δολοφόνος με τη δική του ατζέντα; Σε σκηνοθεσία των Spierig Brothers, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ματ Πάσμορ, Κάλουμ Κιθ Ρένι, Κλε Μπένετ, Χάνα Έμιλι Άντερσον, Λόρα Βάντερβουρτ, Μαντέλα Βαν Πίμπλς, Πολ Μπράουνστάιν, Μπρίτανι Άλεν και Τζόσια Μπλακ.

Η ταινία τρόμου που το 2004 ξαναόρισε τη λέξη βασανιστήριο στο σινεμά, επιστρέφει εδώ με τη νέα συνέχεια της το «Saw: Legacy», την 8η κατά σειρά ταινία του franchise, με εισπράξεις που πλησιάζουν τα 900 εκατομμύρια δολάρια.

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, δίνουν την ευκαιρία σε 30 τυχερούς να δουν πρώτοι την ταινία «Saw: Legacy» την Τρίτη 7 Νοεμβρίου και ώρα 20:30 στον κινηματογράφο Village Cinemas @Athens Metro Mall (ΜΕΤΡΟ Αγ. Δημητρίου). Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Saw: Legacy» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 9 Νοεμβρίου από την Tanweer.