«Να με Φωνάζεις με τ' Όνομά σου»: Κερδίστε το υποψήφιο για Όσκαρ soundtrack της ταινίας - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:59
12/2

«Να με Φωνάζεις με τ' Όνομά σου»: Κερδίστε το υποψήφιο για Όσκαρ soundtrack της ταινίας

Το cinemagazine.gr και η Feelgood, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε 10 soundtracks του υποψήφιου για Όσκαρ «Να με Φωνάζεις με τ' Όνομά σου».

Μετά τα εντυπωσιακά «Είμαι ο Έρωτας» και «Κάτω από τον Ήλιο», ο Λούκα Γκουαντανίνο επιστρέφει με μία αισθησιακή και υπερβατική ιστορία για τον πρώτο έρωτα, βασισμένη στο γνωστό μυθιστόρημα του Αντρέ Ασιμάν σε διασκευή του σπουδαίου Τζέιμς Άιβορι («Τα Απομεινάρια μιας Μέρας»).

Με φόντο τη λάγνα, λουσμένη στο φως καλοκαιρινή ιταλική εξοχή και πρωταγωνιστές με ακαριαία χημεία τους εξαιρετικούς και ανερχόμενους Άρμι Χάμερ («The Social Network», «The Lone Ranger») και Τιμοτέ Σαλαμέ («Homeland», «Interstellar»), το «Να με Φωνάζεις με τ' Όνομά σου» εκφράζει με οικουμενική ευαισθησία και αφοπλιστική τρυφερότητα την ιδέα του να αφήνεσαι στον έρωτα και στην ομορφιά της ζωής, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να πονάς.

Καλοκαίρι 1983. Βόρεια Ιταλία. Ο Έλιο Πέρλμαν (Τιμοτέ Σαλαμέ), ένας 17χρονος Ιταλοαμερικανός, περνάει τις μέρες του στην οικογενειακή βίλα του 17 ου αιώνα παίζοντας κλασική μουσική και φλερτάροντας με τη φίλη του Μάρτσια. Ο Έλιο απολαμβάνει τη στενή σχέση με τον πατέρα του (ένας εξαιρετικός Μάικλ Στούλμπαργκ), έναν επιφανή καθηγητή αυθεντία στην ελληνορωμαϊκή κουλτούρα, και με τη μητέρα του Ανέλα (Αμίρα Τσασάρ), μία μεταφράστρια, που τον έχει αναθρέψει με υψηλή κουλτούρα σε ένα σκηνικό που σφύζει από ομορφιά. Όμως παρά το εκλεπτυσμένο του πνεύμα, ο Έλιο παραμένει αθώος και πρωτάρης σε ό,τι αφορά τα ζητήματα της καρδιάς.

Μια μέρα, ο Όλιβερ (Άρμι Χάμερ), ένας γοητευτικός Αμερικανός ακαδημαϊκός που κάνει το διδακτορικό του, καταφθάνει στη βίλα για να κάνει την πρακτική του ως βοηθός του πατέρα του Έλιο. Μέσα στο ηλιόλουστο εκθαμβωτικό περιβάλλον, ο Έλιο και ο Όλιβερ ανακαλύπτουν τη μεθυστική ομορφιά της έλξης που ξυπνάει και αλλάζει τις ζωές τους για πάντα.

Διαβάστε ακόμη:
Άρμι Χάμερ & Τιμοτέ Σαλαμέ: Οι πρωταγωνιστές του «Να με Φωνάζεις με τ' Όνομά σου» σε αποκλειστική συνέντευξη

Το «Να με φωνάζεις με τ’ Όνομα σου», που συγκέντρωσε διθυραμβικές κριτικές και βραβεία, είναι υποψήφιο για τέσσερα βραβεία Oscar, Καλύτερης Ταινίας, Α’ Ανδρικού ρόλου για τον Σαλαμέ, Διασκευασμένου Σεναρίου και Καλύτερου τραγουδιού για το αισθαντικό «Mystery of Love» του Sufjan Stevens. Ταινία πλημμυρισμένη από υπέροχα τραγούδια και μουσική, το ΣΙΝΕΜΑ σε συνεργασία με τη Feelgood Entertainment, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε 10 αντίτυπα του σάουντρακ. Κάντε comment, like ή share στo αντίστοιχο ποστ στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τα διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Να με Φωνάζεις με τ' Όνομά σου» κυκλοφορεί 8 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.