Αταξίες για κυρίως πιάτο! Δείτε πρώτοι το «Κυρία από Τύχη» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
18:00
31/7

Αταξίες για κυρίως πιάτο! Δείτε πρώτοι το «Κυρία από Τύχη»

Το cinemagazine.gr και η Feelgood Entertainment, σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την ταινία «Κυρία από Τύχη» τη Δευτέρα 6 Αυγούστου και ώρα 21:00 στο θερινό κινηματογράφο Άνεσις.

Η Αν (Τόνι Κολέτ) και ο Μπομπ (Χάρβεϊ Καϊτέλ) είναι ένα ευκατάστατο ζευγάρι Αμερικάνων με πολλές διασυνδέσεις, που για να δώσει εκ νέου σπίθα στον έγγαμο βίο, μετακομίζει σε μια έπαυλη στο Παρίσι. Ενώ γίνονται οι προετοιμασίες ενός πολυτελούς δείπνου με εκλεπτυσμένους, κοσμοπολίτες προσκεκλημένους, η οικοδέσποινα ανακαλύπτει ότι οι παρευρισκόμενοι θα είναι 13.

Σε πανικό, η Αν πιέζει την πιστή της οικιακή βοηθό Μαρία (Ρόζι ντε Πάλμα) να μεταμφιεστεί σε μία μυστηριώδη Ισπανίδα αριστοκράτισσα για να αποφύγει τον γρουσούζικο αριθμό. Αλλά το άφθονο κρασί και η χαριτωμένη κουβέντα φέρνουν κατά λάθος τη Μαρία κοντά σε έναν γόη Βρετανό έμπορο έργων τέχνης (Μάικλ Σμάιλι). Ένα ρομάντζο γεννιέται και η Αν θα αναγκαστεί να κυνηγήσει την οικιακή βοηθό σε όλο το Παρίσι, με σκοπό να δώσει ένα τέλος σ΄ αυτή την απρόσμενη και χαρούμενη ιστορία αγάπης.

Η μούσα του Αλμοδόβαρ με την καθηλωτική φυσιογνωμία, Ρόζι ντε Πάλμα («Γυναίκες στα πρόθυρα Νευρικής Κρίσης»), κλέβει την παράσταση ως καμαριέρα-μοντέρνα Σταχτοπούτα σε μία διασκεδαστική κωμωδία ηθών με κοσμοπολίτικο αέρα. Ένα εντυπωσιακό διεθνές καστ πλαισιώνει την Ισπανίδα πρωταγωνίστρια με συμμετοχές του σπουδαίου Αμερικανού Χάρβεϊ Καϊτέλ (Ξενοδοχείο Grand Budapest), της διακεκριμένης Αυστραλής Τόνι Κολέτ (6 η Αίσθηση) και του απολαυστικού Ιρλανδού Μάικλ Σμάιλι (Kill List), ενώ το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Γαλλίδα Αμάντα Στερ. Η ταινία διαδραματίζεται με φόντο το πάντα κομψό και ρομαντικό Παρίσι και χάρη στις άψογες ερμηνείες της και τα αιχμηρά αστεία ματιά της σε ζητήματα καρδιάς, αλλά και κοινωνικής ανισότητας, προσφέρει άφθονο γέλιο και ευκαιρία για φιλοσοφημένη ονειροπόληση, με τον μοναδικό τρόπο των Γάλλων.

Το cinemagazine.gr και η Feelgood, δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Κυρία από Τύχη» τη Δευτέρα 6 Αυγούστου και ώρα 21:00 (ώρα προσέλευσης 20:30) στο θερινό κινηματογράφο Άνεσις (ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι). Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Κυρία από Τύχη» κυκλοφορεί 16 Αυγούστου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.