Long live the King! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από το «Black Panther» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
15:25
16/2

Long live the King! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από το «Black Panther»

Το cinemagazine.gr και η Feelgood Entertainment σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε washbags, μπρελόκ, ακουστικά και καπέλα εμπνευσμένα από τον καινούριο βασιλιά της Marvel, τον  «Black Panther»!

Μετά τη σαρωτική επιτυχία των μπλοκμπάστερ με υπερήρωες, η Marvel αφού μας σύστησε τον «Black Panther» στο «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» επιστρέφει με τη σόλο ταινία του σε σκηνοθεσία του ταλαντούχου Ράιαν Κούγκλερ («Creed»), που αναμένεται να δώσει μία οπτική φρεσκάδα στο κόμικ κινηματογραφικό σύμπαν της εταιρείας.

Ο «Black Panther» της Marvel Studios ακολουθεί τον T'Challa, που μετά το θάνατο του πατέρα του, του βασιλιά της Wakanda -ενός τεχνολογικά ανεπτυγμένου μα απομονωμένου Αφρικανικού κράτους- επιστρέφει στην πατρίδα του για να πάρει τη θέση του στο θρόνο. Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του T’Challa-βασιλιά -και Μαύρου Πάνθηρα- δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Wakanda, αλλά και ολόκληρo τον πλανήτη. Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Μαύρου Πάνθηρα, για να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να διασφαλίσει την ασφάλεια του λαού του.

Μαζί με τον Τσάντγουικ Μπόζμαν που υποδύεται τον «Πάνθηρα» στην ταινία συμπρωταγωνιστούν ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν («Creed»), η βραβευμένη με Όσκαρ Λουπίτα Νιόνγκο, ο Μάρτιν Φρίμαν («Χόμπιτ»), η Άντζελα Μπάσετ («American Horror Story»), ο οσκαρούχος Φόρεστ Γουίτακερ («Ο Τελευταίος Βασιλιάς της Σκωτίας») και ο Άντι Σέρκις μετά την εμφάνισή του στο «Avengers: Age of Ultron».

Αν σας άρεσε το «Black Panther», το cinemagazine.gr και η Feelgood σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα από την ταίνια (washbags, μπρελόκ, ακουστικά και καπέλα). Κάντε comment, like ή share στην εικόνα του διαγωνισμού στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να διεκδικήσετε τα δώρα. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Ο «Μαύρος Πάνθηρας» κυκλοφορεί στους κινηματογράφους από την Feelgood και σε 3D.