Ένας ήρωας από... την κόλαση! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Hellboy: Ξαναγύρισα από την Κόλαση» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
15:00
6/4

Ένας ήρωας από... την κόλαση! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Hellboy: Ξαναγύρισα από την Κόλαση»

Το cinemagazine.gr και η Odeon σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την ταινία «Hellboy: Ξαναγύρισα από την Κόλαση» την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 20:00 στον κινηματογράφο Odeon Starcity.

Ο πιο αντισυμβατικός ήρωας κόμικ επιστρέφει με περισσότερη βία, περισσότερο αίμα, περισσότερο σαρκασμό και λιγότερες αναστολές!

Δεκαπέντε χρόνια μετά την παραγωγή της πρώτης κινηματογραφικής μεταφοράς του διάσημου κόμικ του Μάικ Μινόλα «Hellboy», οι παραγωγοί Λόρενς Γκόρντον και Λόιντ Λεβίν ήξεραν ότι ήρθε η ώρα να προσφέρουν ένα ειλικρινές και εντυπωσιακό φιλμ δράσης και φαντασίας στο φανατικό κοινό του αντισυμβατικού ήρωα. «Μετά την επιτυχία που σημειώνουν οι ταινίες δράσης τελευταία ξέραμε ότι έπρεπε να παράξουμε ένα πιο ωμό, εντυπωσιακό και ώριμο αποτέλεσμα. Ήταν σημαντικό για εμάς αλλά και για τους φανς να μείνουμε πιστοί στην ιστορία και τις ρίζες του Hellboy. Νιώθαμε σαν να κάναμε μια σχεδόν βιογραφική ή ιστορική ταινία», δηλώνει ο παραγωγός Λες Γουέλντον.

Ο Hellboy επιστρέφει από την κόλαση στην Αγγλία, όπου πρέπει να νικήσει την παντοδύναμη μάγισσα Νίμουε, σύντροφο του Μέρλιν και γνωστή ως «Βασίλισσα του Αίματος» ή «Κυρά της Λίμνης» από τον μύθο του Αρθούρου. H Νίμουε βρίσκεται φυλακισμένη ως τη μέρα που θα καταφέρει να απελευθερωθεί και να συγκρουστεί σε μια επική μάχη με τον Hellboy, μια μάχη ικανή να φέρει το τέλος του κόσμου. Στόχος της η καταστροφή της ανθρωπότητας και ο μόνος που μπορεί να την σταματήσει είναι ο Hellboy. Πιο βίαιος, πιο αιμοδιψής και πιο σαρκαστικός από ποτέ.

Για να πετύχουν το αποτέλεσμα που είχαν στο μυαλό τους, ήξεραν ότι έπρεπε να επιστρατεύσουν έναν σκηνοθέτη που να συνδυάζει πολλά είδη καθώς και την εμπειρία τού να επιβλέπει και να συντονίζει μια μεγάλη παραγωγή. Εντυπωσιασμένοι από τον Νιλ Μάρσαλ και τη δουλειά του στα διάσημα blockbusters Game of Thrones και Westworld τον πλησίασαν και του έκαναν την πρόταση να σκηνοθετήσει την επιστροφή του Hellboy. «Ο Λάρι και ο Λόιντ κρατούσαν τη φλόγα του Hellboy ζωντανή τόσα χρόνια. Εγώ δεν ήξερα τι μπορούσα να κάνω ώστε δώσω μια νέα πνοή σε αυτό. Ήταν μεγάλη η πίεση για εμένα αλλά αφού πέρασε λίγος χρόνος μου έγινε ξακάθαρο ότι οι παραγωγοί ήθελαν κάτι εντελώς καινούριο και φρέσκο. Έβλεπα πολλές δυνατότητες σε μια πιο σκοτεινή εκδοχή και είπαμε όλοι “Oκ, πάμε να το σκοτεινιάσουμε”», σχολιάζει ο υποψήφιος για Primetime Emmy σκηνοθέτης Νιλ Μάρσαλ.

Το cinemagazine.gr και η Odeon δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να δουν πρώτοι την ταινία «Hellboy: Ξαναγύρισα από την Κόλαση» την Τετάρτη 10 Απριλίου στον κινηματογράφο Odeon Starcity (Λ. Συγγρού 111) στις 20:00 (ώρα προσέλευσης 19:30). Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Hellboy: Ξαναγύρισα από την Κόλαση» κυκλοφορεί 11 Απριλίου στους κινηματογράφους από την Odeon.