Στον πυρετό του... Frozen! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
14:54
19/11

Στον πυρετό του... Frozen! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ»

Το cinemagazine.gr και η Feelgood, σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την ταινία «Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ» την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στον κινηματογράφο Village στο Mall Athens.

Το βραβευμένο με Όσκαρ τραγούδι μπορεί να έλεγε «Let it Go», η Ντίσνεϊ πάλι δε δείχνει κανένα σημάδι να αφήσει το υπερεπιτυχημένο φραντσάιζ στην τύχη του. Μετά τις ταινίες μικρού μήκους «Frozen Fever» και «Περιπέτεια του Όλαφ», το ρόλερ κόστερ στη Ντίσνεϊλαντ, το θεατρικό μιούζικαλ, αλλά και την εμφάνιση χαρακτήρων του «Frozen» στην τηλεοπτική σειρά «Once Upon a Time» του ABC, η Αρεντέλα παγώνει ξανά για το επερχόμενο σίκουελ του «Frozen».

Η «παγωμένη» υπερπαραγωγή που ζέστανε αναπάντεχα τα ταμεία το 2013 και κέρδισε τον τίτλο της πιο επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών έρχεται με ένα δεύτερο (και ίσως πιο σκοτεινό) κεφάλαιο για να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, να αποκτήσει νέο κοινό, να αναθερμάνει κινηματογραφικές αίθουσες και να εξαπολύσει νέα μανία για την Άννα, την Έλσα και τις περιπέτειές τους!

Με την ίδια δημιουργική ομάδα, Τζένιφερ Λι και Κρις Μπακ στη σκηνοθεσία και Κρίστεν Άντερσον-Λόπεζ και Ρόμπερτ Λόπεζ στα τραγούδια, το «Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ» έρχεται στις αίθουσες σε λίγες μέρες έτοιμο να σας ταξιδέψει «Into The Unknown», όπως λέει και το νέο τραγούδι της Έλσας.

Το cinemagazine.gr και η Feelgood δίνουν την ευκαιρία σε 20 τυχερούς να δουν πρώτοι την ταινία «Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ» (μεταγλωττισμένη εκδοχή) την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στον κινηματογράφο Village στο Mall Athens (ΜΕΤΡΟ Νερατζιώτισσα) στις 18:30 (ώρα προσέλευσης 18:00). Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ» θα κυκλοφορήσει 28 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.