Χριστούγεννα με δώρο... Frozen! Κερδίστε αποκλειστικά από το cinemagazine.gr μία συλλεκτική φιγούρα της ταινίας - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
17:00
6/12

Χριστούγεννα με δώρο... Frozen! Κερδίστε αποκλειστικά από το cinemagazine.gr μία συλλεκτική φιγούρα της ταινίας

Το cinemagazine.gr και η Feelgood δίνει την ευκαιρία σε τέσσερις τυχερούς να κερδίσουν από μία συλλεκτική φιγούρα της ταινίας «Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ».

Γιατί γεννήθηκε η Έλσα με μαγικές δυνάμεις; Μαζί με την Άννα, τον Κρίστοφ, τον Όλαφ και τον Σβεν,
θα ξεκινήσει ένα επικίνδυνο και συναρπαστικό ταξίδι για να βρει την καταγωγή της και να σώσει για μια ακόμα φορά το βασίλειο της.

Το τρυφερό και περιπετειώδες «Ψυχρά κι Ανάποδα» κυκλοφόρησε το 2013 και μας σύστησε δύο αξιαγάπητες αδελφές, ένα γοητευτικό βουνίσιο τύπο και έναν αξέχαστο χιονάνθρωπο που αγαπούσε το καλοκαίρι. Έγινε η πιο επικερδής ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών. Κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και το εμβληματικό τραγούδι Let It Go, με τη μουσική και τους στίχους των Kristen Anderson-Lopez και Robert Lopez, απέσπασε το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού.

Φέτος, έχει έρθει η ώρα να ανακαλύψουμε την πραγματική αποστολή της Έλσας, και σύσσωμη η ομάδα της πρώτης ταινίας αναλαμβάνει να συνεχίσει την κλασική πια ιστορία της πρώτης ταινίας. Η απίθανη παρέα επιστρέφει σε μια επική, μυστηριώδη ιστορία που θα ταξιδέψει τους θεατές σε ένα σκοτεινό, μαγικό δάσος, ένα περιτριγυρισμένο από ομίχλη μέρος, όπου τα τέσσερα στοιχεία της φύσης (γη, άνεμος, νερό, φωτιά) έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Εκεί, θα αποκαλυφθούν πολλά μυστικά και όλοι, μα όλοι, οι αγαπημένοι ήρωες θα αλλάξουν για πάντα.

Με περισσότερα από 90.000 εισιτήρια στην Ελλάδα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες, το σίγουρο είναι πως η θαυμάσια «παγωμένη» ταινία έχει ένθερμο κοινό!

Διαβάστε τη γνώμη του cinemagazine.gr για την ταινία εδώ.

Με προ-εορταστική διάθεση, το cinemagazine.gr και η Feelgood δίνουν την ευκαιρία σε 4 τυχερούς να διεκδικήσουν μία συλλεκτική φιγούρα της Έλσας κατευθείαν από τα στούντιο της Ντίσνεϊ. Κάντε comment, like ή share στο αντίστοιχο ποστ στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook και... καλή παγωμένη επιτυχία! Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ» κυκλοφορεί ήδη στους κινηματογράφους από τη Feelgood.