Έλα να με βρεις! Κερδίστε αντίτυπα της συνέχειας του «Να με Φωνάζεις με το Όνομά σου» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
17:30
28/11

Έλα να με βρεις! Κερδίστε αντίτυπα της συνέχειας του «Να με Φωνάζεις με το Όνομά σου»

Το cinemagazine.gr και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε αντίτυπα του βιβλίου «Έλα να με βρεις» που συνεχίζει το ταξίδι των Έλιο και Όλιβερ από το «Να με Φωνάζεις με το Όνομά σου» προς την αληθινή αγάπη.

Ξαναερωτευτείτε τον Έλιο και τον Όλιβερ, τους πρωταγωνιστές της πιο αγαπημένης σύγχρονης ιστορίας αγάπης, του εμβληματικού μυθιστορήματος «Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου». Μετρ στην απόδοση των πιο μύχιων στιγμιότυπων και των πιο λεπτών συναισθηματικών αποχρώσεων που συνιστούν την ουσία του πάθους, ο Ασιμάν µας ξανασυστήνει τους ήρωές του, τους οποίους βρίσκουμε χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους.

Ο πατέρας του Έλιο, ο Σάµιουελ, ταξιδεύει από τη Φλωρεντία στη Ρώμη για να επισκεφθεί τον Έλιο ο οποίος σταδιοδρομεί ως προικισμένος κλασικός πιανίστας. Μια τυχαία συνάντηση στο τρένο µε µια όμορφη νεαρή γυναίκα θα ανατρέψει τα σχέδια του Σάµι και θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα. 



Ο Έλιο μετά από λίγο καιρό μετακομίζει στο Παρίσι, όπου θα αποκτήσει µια σημαντική σχέση, ενώ ο Όλιβερ, οικογενειάρχης και καθηγητής πλέον στη Νέα Αγγλία, σκέφτεται σοβαρά να ξαναδιασχίσει τον Ατλαντικό για ένα ταξίδι επιστροφής στην Ευρώπη. 

Ένα συγκινητικό μυθιστόρημα για τις πολλές και διαφορετικές όψεις του έρωτα που προσπαθεί να δώσει απάντηση στο αγωνιώδες ερώτημα: Πεθαίνει ποτέ η αληθινή αγάπη;

Ο Αντρέ Ασιµάν γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια το 1951. Η οικογένειά του –εβραίοι µε καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη και την Ιταλία– αναγκάστηκε να φύγει από την Αίγυπτο το 1965 επί Νάσερ για να εγκατασταθεί στην Ιταλία. Το 1968 μετακόμισαν εκ νέου στη Νέα Υόρκη όπου ο Aσιµάν ζει μέχρι σήμερα. Πτυχιούχος του Lehman College και του Harvard, υπότροφος Guggenheim, διακεκριμένος καθηγητής Θεωρίας της Λογοτεχνίας στο City University της Νέας Υόρκης και ειδικός στον Προυστ, είναι επίσης συγγραφέας αρκετών  μυθιστορημάτων και δοκιμίων.  Έργα του έχουν δημοσιευτεί στο New Yorker, New York Review of Books, New York Times, Paris Review και στη συγκεντρωτική έκδοση The Best American Essays. Μεταξύ άλλων διακρίσεων, το αυτοβιογραφικό του Έξοδος από την Αίγυπτο (Μεταίχμιο, 2013) τιμήθηκε µε το Whiting Writers’ Award.  Το προηγούμενο μυθιστόρημά του Να µε φωνάζεις µε τ’ όνομά σου (Μεταίχμιο, 2018) γνώρισε τεράστια επιτυχία διεθνώς και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο µε πρωταγωνιστές τους Τιμοτέ Σαλαμέ και Άρνι Χάμερ.

Το cinemagazine.gr και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο, δίνουν την ευκαιρία σε 3 τυχερούς να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Έλα να με βρεις» του Αντρέ Ασιμάν σε μετάφραση του Νίκου Α. Μάντη. Κάντε comment, like ή share στο αντίστοιχο ποστ στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να το διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Το βιβλίο «Έλα να με Βρεις» (αγγλικός τίτλος: Find Me) κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.