Το Athens Open Air Film Festival και το Ferryhopper σας ταξιδεύουν στα ελληνικά νησιά! - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:59
2/7

Το Athens Open Air Film Festival και το Ferryhopper σας ταξιδεύουν στα ελληνικά νησιά!

Το 8ο Athens Open Air Film Festival, το ΣΙΝΕΜΑ cinemagazine.gr και το Ferryhopper, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε τρία εισιτήρια μετ' επιστροφής για τον αγαπημένο σας προορισμό! 

Το Athens Open Air Film Festival εδώ και οχτώ χρόνια ταξιδεύει το κοινό στον υπέροχο κόσμο της 7ης τέχνης με προβολές που μεταμορφώνουν αγαπημένα σημεία της πόλης σε θερινό σινεμά. Και όχι μόνο. Φέτος συνεργαζόμαστε με το Ferryhopper και έχουμε τη χαρά να σας ταξιδέψουμε... κυριολεκτικά!

Τι είναι το Ferryhopper; Ο ευκολότερος τρόπος για να βρεις απευθείας δρομολόγια και ανταποκρίσεις για κάθε ελληνικό νησί και να κλείσεις όλα σου τα ταξίδια σε μια κράτηση! Έτσι οι ακτοπλοϊκές μετακινήσεις γίνονται πραγματικά ξέγνοιαστες και χαλαρές, σαν καλοκαιρινό αεράκι. 

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το Ferryhopper!

Το Ferryhopper είναι μια πλατφόρμα μέσω της οποίας μπορείς να κλείσεις εύκολα τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σου για περισσότερους από 162 προορισμούς σε όλην την Ελλάδα.

Ωραία όλα μέχρι εδώ, αλλά η ιδέα σου φαίνεται παλιά; Υπάρχει μια σημαντική διαφορά, που κάνει το Ferryhopper ξεχωριστό. Ας πούμε ότι θέλεις να ταξιδέψεις από την Κω στην Μύκονο, αλλά δεν υπάρχει απευθείας δρομολόγιο. Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες, το Ferryhopper σου επιτρέπει να δεις όλα τα διαθέσιμα –απευθείας και μη– δρομολόγια προς τον προορισμό σου, να επιλέξεις θέση, να συγκρίνεις τις τιμές μεταξύ εταιρειών και να αγοράσεις τα εισιτήριά σου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια στην καλύτερη τιμή.

Θέλουμε λοιπόν να σε βοηθήσουμε να οργανώσεις τις διακοπές σου εύκολα και να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που έκαναν το ταξίδι με πλοίο δύσκολο, εκνευριστικό ή περίπλοκο. Θέλουμε να γίνεις κι εσύ πραγματικός ferryhopper, να ταξιδεύεις εύκολα από νησί σε νησί χωρίς να σπαζοκεφαλιάζεις για τη διαδρομή, απολαμβάνοντας απόλυτα το ταξίδι.

Φροντίζουμε καθημερινά να βελτιώνουμε το προϊόν μας για να σου προσφέρουμε μια φρέσκια, μοντέρνα και εύκολη στη χρήση πλατφόρμα που θα σου επιτρέπει να κλείνεις άνετα και γρήγορα τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σου. Και είμαστε οι καλύτεροι – γιατί θέλουμε κάθε ταξίδι σου να ξεκινά εδώ.

Διαγωνισμός

Το ΣΙΝΕΜΑ cinemagazine.gr σε συνεργασία με το Ferryhopper, σάς δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε τρία εισιτήρια μετ' επιστροφής στον αγαπημένο σας προορισμό. Πως; Κάντε comment, like ή share στο αντίστοιχο ποστ στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να συμμετέχετε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιουλίου!

Στο μεταξύ, εμείς συνεχίζουμε τις προβολές του 8ου Athens Open Air Film Festival (ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα εδώ) και εσείς ετοιμάστε βαλίτσες.Έτοιμοι για island hopping!