Μαγεία! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από τα «Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
15:00
9/11

Μαγεία! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από τα «Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ».

 

 

Τα «Φανταστικά Ζώα: Τα Eγκλήματα του Γκρίντελβαλντ», είναι η δεύτερη από τις συνολικά πέντε ταινίες του Wizarding World της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Αδιαμφισβήτητα μία από τις πολυαναμενόμενες κινηματογραφικές εμπειρίες της χρονιάς, η εντυπωσιακή υπερπαραγωγή φέρει την υπογραφή της συναρπαστικής πένας της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και της έμπειρης σκηνοθεσίας του Ντέιβιντ Γέιτς, που επιστρέφει στην καρέκλα που κατέχει ήδη από τις ταινίες του Χάρι Πότερ.

Στο τέλος της πρώτης ταινίας, ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ (Τζόνι Ντεπ) συλλαμβάνεται με τη βοήθεια του Νιουτ Σκαμάντερ (Έντι Ρέντμεϊν) από το MACUSA (Υπουργείο Μαγείας των ΗΠΑ). Τηρώντας την απειλή του, ο Γκρίντελβαλντ καταφέρνει να διαφύγει. Στόχος του είναι να συγκεντρώσει γύρω του όσους περισσότερους - ανυποψίαστους για τους πραγματικούς σκοπούς του - συμμάχους μπορεί, ώστε να θέσει σ ΄εφαρμογή το σχέδιό του: ν’ αναθρέψει καθαρόαιμους μάγους που θα καταδυναστεύουν τους Άμαγους.

Σε μια προσπάθεια ν’ ανατρέψει τα σχέδια του Γκρίντελβαλντ, ο Άλμπους Ντάμπλντορ (Τζουντ Λο) καλεί τον πρώην μαθητή του Νιουτ Σκαμάντερ, που δέχεται να τον βοηθήσει, αγνοώντας τους αληθινούς κινδύνους. Πολύ γρήγορα οι μάσκες θα πέσουν και οι διαχωριστικές γραμμές θα τεθούν, καθώς δοκιμάζεται η αγάπη και η αφοσίωση, ακόμη και ανάμεσα στους πιο κοντινούς φίλους ή στα μέλη της ίδιας οικογένειας, σ’ έναν κόσμο μαγείας που διχάζεται όλο και περισσότερο.

Στον ρόλο του μαγικοζωολόγου Νιουτ Σκαμάντερ επιστρέφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Έντι Ρέντμεϊν («Θεωρία των Πάντων»). Το δίπολο του καλού και του κακού εκπροσωπείται επάξια από τον Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του σκοτεινού μάγου Γκρίντελβαλντ και τον Τζουντ Λο που υποδύεται τον πολυαγαπημένο Ντάμπλντορ σε νεαρή ηλικία.

Στην περιπετειώδη διαδρομή του Σκαμάντερ μέχρι το Παρίσι, εμφανίζεται η Τίνα και η Κουίνι Γκόλντστιν καθώς και ο Τζέικομπ Κοβάλσκι, αγαπημένοι χαρακτήρες της πρώτης ταινίας, όπως τους ζωντανεύουν οι εξαιρετικοί Κάθριν Γουότερστον, Άλισον Σούντολ και Νταν Φόγκλερ αντίστοιχα. Ανάμεσα στις νέες προσθήκες συγκαταλέγεται η Ζόι Κράβιτζ ως Λίτα Λεστρέιντζ και ο Κάλουμ Τέρνερ ως Θησέας Σκαμάντερ.

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα της ταινίας «Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ» (t-shirts, θήκες κινητού και ζακέτες) κάνοντας comment, like ή share στο αντίστοιχο ποστ της επίσημης σελίδας του cinemagazine στο facebook. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ» θα κυκλοφορήσει 15 Νοεμβρίου από την Tanweer.