Ένα Όσκαρ για τη συλλογή σας! Κερδίστε DVDs «Moonlight» του Μπάρι Τζένκινς - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:59
28/2

Ένα Όσκαρ για τη συλλογή σας! Κερδίστε DVDs «Moonlight» του Μπάρι Τζένκινς

Το cinemagazine.gr και η Seven Films, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε DVDs του βραβευμένου με 3 Όσκαρ «Moonlight» του Μπάρι Τζένκινς!

Μπορεί το «Moonlight» να κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας επεισοδιακά, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα για την ποιότητα της ταινίας του Μπάρι Τζένκινς που έφυγε από την περσινή τελετή της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου με 3 βραβεία Όσκαρ (Καλύτερης Ταινίας, Διασκευασμένου Σεναρίου και Β' Αντρικού για τον Μαχερσάλα Άλι).

Στο Μαϊάμι του τέλους της δεκαετίας του ’80, ο Σάιρον μεγαλώνει χωρίς πατέρα σε μια φτωχογειτονιά της πόλης. Παραμελημένος από τη ναρκομανή μητέρα του, θύμα εκφοβισμού από τους συμμαθητές του και αβέβαιος για το πώς να διαχειριστεί την ερωτική έλξη που αισθάνεται για τον καλύτερο φίλο του, ο Σαϊρόν παλεύει καθημερινά με τον κόσμο γύρω του και με τον κόσμο μέσα του. Πασχίζει να καταλάβει τους άλλους και τον εαυτό του, την ίδια ώρα που η μόνη τρυφερότητα που συναντά είναι το χέρι βοήθειας που του απευθύνουν ένας συνοικιακός ντίλερ και η φιλενάδα του.

Μια διαχρονική ιστορία ενηλικίωσης, το «Moonlight» του Μπάρι Τζένκινς είναι το ζωτικό πορτρέτο μιας κοινωνίας και ταυτόχρονα ένας έντονα προσωπικός και ποιητικός διαλογισμός. Η ταινία σηματοδότησε την επιστροφή του Τζένκινς οχτώ χρόνια μετά το κινηματογραφικό ντεμπούτο του «Medicine for Melancholy» και μ περισσότερα από 90 κινηματογραφικά βραβεία, αποτελεί ένα αξέχαστο δράμα που διαπερνά φυλετικούς διαχωρισμούς, τη σεξουαλικότητα, την ταυτότητα και την αγάπη και καθιερώνει τον Τζένκινς ως έναν από τους πλέον σημαντικούς Αμερικανούς σκηνοθέτες.

Λίγο πριν τη φετινή απονομή, το cinemagazine.gr και η Seven Films σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε αντίτυπα της ταινίας σε DVD. Κάντε comment, like ή share στo post του διαγωνισμού στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να διεκδικήσετε τα DVDs. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

To «Moonlight» κυκλοφορεί για rental, buy σε DVD και BluRay από τη Seven Films.