Η επιστροφή του Πάβελ Παβλικόφσκι! Κερδίστε προσκλήσεις για το sneak preview του «Ψυχρού Πολέμου» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:00
16/10

Η επιστροφή του Πάβελ Παβλικόφσκι! Κερδίστε προσκλήσεις για το sneak preview του «Ψυχρού Πολέμου»

Το cinemagazine.gr, η Seven και η Strada films, σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την ταινία «Ψυχρός Πόλεμος» τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο Νιρβάνα Cinemax 1.

Στον απόηχο των 24ων Νυχτών Πρεμιέρας και μετά τη θερμή υποδοχή της ταινίας και του σκηνοθέτη στην Τελετή Έναρξης, ο «Ψυχρός Πόλεμος» του Πάβελ Παβλικόφσκι θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 25 Οκτωβρίου.

Ένας άντρας και μια γυναίκα γνωρίζονται στα συντρίμμια της μεταπολεμικής Πολωνίας. Παγιδεύονται σε έναν μοιραίο έρωτα που τους καταδικάζει να βρίσκονται δεμένοι ο ένας με τον άλλον. Οι πολιτικές συνθήκες, τα ελαττώματα τους, αλλά και μια σειρά από ατυχείς συγκυρίες τους χωρίζουν και τους ενώνουν σε έναν έρωτα διαχρονικά αδύνατο.

Ο έρωτάς τους θα περάσει από τη Βαρσοβία, το Βερολίνο, το Παρίσι και τη Γιουγκοσλαβία, θα γνωρίσει ματαιώσεις, αναβολές, συμβιβασμούς, παραιτήσεις και αναζωπυρώσεις, θα βρεθεί αντιμέτωπος με διλήμματα και αντιζηλίες, θα γυρέψει την τύχη του στη Δύση πριν αναζητήσει με ρίσκο την επιστροφή του πίσω στην Πολωνία. Στο οδοιπορικό αυτό, τα όσα μοιράζονται ο Βίκτορ και η Ζούλα δένονται με τη μουσική που επιλέγουν κάθε φορά να υπηρετήσουν.

Ο Πάβελ Παβλικόφσκι επιστρέφει πέντε χρόνια μετά τον οσκαρικό του θρίαμβο «Ida» και ταξιδεύει το κοινό στις περιπετειώδεις στάσεις ενός μεγάλου έρωτα με φόντο την Ευρώπη των πρώτων ψυχροπολεμικών χρόνων. Ασπρόμαυρο 4:3 κάδρο, αφοπλιστικά μυσταγωγικό και η φανταστική Τζοάνα Κούλιγκ στον πρωταγωνιστικό, είναι μερικά από τα στοιχεία της γοητευτικής ταινίας που κέρδισε το Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Καννών.

Το cinemagazine.gr, η Seven και η Strada films, δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν προσκλήσεις για το sneak preview της ταινίας «Ψυχρός Πόλεμος» τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου και ώρα 22:15 (ώρα προσέλευσης 21:45) στον κινηματογράφο Νιρβάνα Cinemax 1 (ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι). Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Ψυχρός Πόλεμος» κυκλοφορεί 25 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από τη Seven και τη Strada films.