16:59
2/4

Ετοιμαστείτε για το πιο πολύχρωμο ταξίδι της ζωής σας! Κερδίστε DVDs του «Coco»

Το cinemagazine.gr και η Feelgood Entertainment σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε DVD και συλλεκτικά μπρελόκ της ταινίας «Coco» της Pixar. 

Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής -η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές-, ο Μιγκέλ ονειρεύεται να γίνει διάσημος μουσικός όπως το είδωλό του, Ερνέστο δε λα Κρουζ. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Μιγκέλ θα βρεθεί στην εκθαμβωτική, συναρπαστική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Με συνοδοιπόρο έναν γοητευτικό απατεώνα που ακούει στο όνομα Έκτωρ, ο Μιγκέλ θα ζήσει ένα απίστευτο ταξίδι που θα φανερώσει την κρυφή ιστορία της οικογένειας του.

Η Pixar επέστρεψε με τη 19η της ταινία, για να οδηγήσει όχι μόνο το κινούμενο σχέδιο αλλά και το ίδιο το σινεμά ακόμα παραπέρα, με πρωτόγνωρες εικόνες και μία συναρπαστική ιστορία που ακουμπά, όπως πάντα, με το παγκόσμιο μήνυμα της, μικρούς και μεγάλους. Το «Coco» είναι μια πολύχρωμη περιπέτεια που τιμά τις μεξικάνικες παραδόσεις και μας ταξιδεύει στην πολύβουη Χώρα των Ζωντανών αλλά και στη μαγική Χώρα των Προγόνων με όχημα τη μουσική ή ακόμα καλύτερα την αγάπη για τη μουσική. Μια ταινία που γιορτάζει την αξία και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της κάθε οικογένειας, όπως ρίζωσε κάποτε και όπως ανθίζει με κάθε νέο μέλος της, με ένα πρωτότυπο μωσαϊκό αξέχαστων χαρακτήρων, που υφαίνουν όλοι μαζί μία συγκινητική, ξεκαρδιστική και, όπως μας έχει συνηθίσει το φιλόδοξο στούντιο, καθηλωτική ιστορία.To «Coco» βραβεύτηκε φέτος με το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων. Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Lee Unkrich (Toy Story 3) και Adrian Molina (story artist Monsters University), οι οποίοι συμμετείχανν στην ιδέα και το σενάριο, τη μουσική υπέγραψε ο συνθέτης Michael Giacchino (Up), ενώ στην ταινία ακούστηκε το Θυμήσου Με, ένα τραγούδι από τους Kristen Anderson-Lopez και Robert Lopez (Frozen) που κέρδισε το δεύτερο Όσκαρ της ταινίας, αυτό του Καλύτερου Τραγουδιού,

Το cinemagazine.gr και η Feelgood Entertainment σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε DVD και μπρελόκ της ταινίας «Coco». Κάντε comment, like ή share στο αντίστοιχο ποστ στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τα διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.