Από την κορυφή του box office στο... σπίτι! Κερδίστε Blu-Ray του «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
17:30
4/9

Από την κορυφή του box office στο... σπίτι! Κερδίστε Blu-Ray του «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη»

Η πιο επιτυχημένη εμπορική ταινία όλων των εποχών κυκλοφορεί σε DVDs + Bluray για να ξαναζήσετε την «Τελευταία Πράξη» και το cinemagazine.gr σε συνεργασία με τη Feelgood Entertainment, σας δίνουν την ευκαιρία να την κερδίσετε σε Blu-Ray.

Η επική «Τελευταία Πράξη» της Marvel ξεπέρασε πριν λίγους μήνες τον οσκαρούχο «Τιτανικό» και το τρισδιάστατο «Avatar» του Τζέιμς Κάμερον στο box office, συγκέντρωσε περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις και τοποθέτησε τους «Εκδικητές» στην κορυφή.

Το μεθοδικά κατασκευασμένο, εμπορικά (όπως αποδεικνύεται) άτρωτο και θεαματικά ανταποδοτικό κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel εξυπηρέτησε με την 22η ταινία του ένα διττό ρόλο που συνοψίζεται σε μία φράση: το τέλος είναι μία καινούργια αρχή. Και ναι αυτή η ταινία ήταν όντως μία «Τελευταία Πράξη» για το υπερεπιτυχημένο franchise.

Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Thanos, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του τρελού Τιτάνα. Με ένα εντυπωσιακό καστ που περιλαμβάνει τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., Κρις Έβανς, Μαρκ Ράφαλο, Σκάρλετ Γιόχανσον, Κρις Χέμσγουορθ, Τσάντγουικ Μπόζμαν, Κρις Πρατ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τζος Μπρόλιν (και όχι μόνο) σε σενάριο και σκηνοθεσία των Άντονι και Τζο Ρούσο, η «Τελευταία Πράξη» αποτέλεσε έναν μεγαλεπίβολο και συγκινητικό επίλογο που ολοκλήρωσε αφηγηματικά το saga της Αιωνιότητας.

Διαβάστε εδώ την άποψη του cinemagazine για την ταινία και θυμηθείτε όλες τις ταινίες του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel στο μεγάλο αφιέρωμα Από τον «Iron Man» μέχρι την «Τελευταία Πράξη»: Όλο το MCU στις σελίδες του ΣΙΝΕΜΑ.

Το cinemagazine.gr και η Feelgood, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε πέντε πακέτα που περιλαμβάνουν από ένα Blu-Ray και συλλεκτικό καπέλο της ταινίας «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» κάνοντας comment, like ή share στο αντίστοιχο ποστ στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» κυκλοφορεί ήδη σε DVD, BluRay και σε συλλεκτική έκδοση Steelbook από τη Feelgood.